2777
2789
عنوان

دلم تنگ میشه

701 بازدید | 51 پست

واسه مامانم من مشهدم اونا تهران

۵ روز پیشم بود فردا داره برمیگرده الان رفته خونه داییم

کلی گریه کردم الان

لعنت به فاصله ها ....😭😭😭😭😭

اگر به شما بگویم ده سال بعد زندگی شما دقیق مثه امروز است بعید است زیاد خوشحال شوید  پس چرا تا این حد از تغییر میترسید؟  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

باز خوبه میاد پیشت.من انگار بی کس و کارم.حتی نمیان سر بزنن.فقط تلفن اونم یادش بیفته.امشب سر همین خیلی گریه کردم.حال نداشتم اصلا برا شام سرم درد میکرد.گفتم کاش مامانم نزدیک بود وقتی حال نداشتم بیاد یا من برم پیششون...شوهرمم   هی میگه چرا نمیان بهت سر بزنن دیگ نمیدونم چی بگم بهش

الهی اخی عزیزم خودتو اذیت نکن

اخه من غریبم اینجا خانواده شوهرم همه تو یه محله ان همه ها هر روز همو میبیننن با هم میرن گردش میرن خرید خیلی عالیه

اگر به شما بگویم ده سال بعد زندگی شما دقیق مثه امروز است بعید است زیاد خوشحال شوید  پس چرا تا این حد از تغییر میترسید؟  

حالا من بچه بدی هم نبودم.تو حرفم خیلی دوسم دارن .ولی شده با یکماه بابام بهم زنگم نزده همینکه من زنگ میزنم میگه الان میخواستم بزنم من.الکی میگه .ولی چراشو نمیدونم.فک کنم دلشون برام تنگ نمیشه😭😭

چه خانواده با حالی داری تو کجا تهرانید

عزیزم من مشهدم خانوادهدشوهرم اینجورین خودمون سمت باشگاه خبرنگارانیم تهران پارک ملت

شوهرمم ک سرکار.منم خونه.افسرده شدم دیگه.هیشکی بفکرم نیس از ته دلش.خونواده شوهرمم از شانسم ادمای عوضی ...

عززززییییزززززم 😔😔😓😓😓

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز