2777
2789
عنوان

دلم تنگ میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 701 بازدید | 51 پست
بیا همدیگرو بغل کنیم گریه کنیم.خوش بحالت مامانتو دیدی.من چهارماهه ندیدمشون😭😱😱😱

چرا نمیاین پیشت من اگه باشم میرم دعوا و قیل و قال 😑😑😑😑😑😑😑

اگر به شما بگویم ده سال بعد زندگی شما دقیق مثه امروز است بعید است زیاد خوشحال شوید  پس چرا تا این حد از تغییر میترسید؟  

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

عزیزم خدا رو شکر کن الان یک سال و نیم بیشتره خانواده ام رو ندیدم😭😭😭😭😭😭😭😭مامانم نمی تونه به دنیا اومدن اولین نوه اش رو ببینه و من دیگه دارم از دلتنگی خل می شم

باز خوبه میاد پیشت.من انگار بی کس و کارم.حتی نمیان سر بزنن.فقط تلفن اونم یادش بیفته.امشب سر همین خیل ...

من مادرم فوت کرده اینقدر دلم میخواد صبح زنگ بزنم گوشی رو بگیره صداش رو بشنوم

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

چرا نمیاین پیشت من اگه باشم میرم دعوا و قیل و قال 😑😑😑😑😑😑😑

میگم بیا ب مامانم میگه راه دوره اذیت میشم تو اتوبوس .بلیط هواپیمام گرونه میگه.بابام میگه الان زمستونه بارونه برفه جاده ها حالا تابستون میایم..تابستونم میگه اونجا گرمه بیایم چیکار...همش بهونه.دیگه نمیگم بهشون.

من مادرم فوت کرده اینقدر دلم میخواد صبح زنگ بزنم گوشی رو بگیره صداش رو بشنوم

الهی بمیرم عزیزم

اگر به شما بگویم ده سال بعد زندگی شما دقیق مثه امروز است بعید است زیاد خوشحال شوید  پس چرا تا این حد از تغییر میترسید؟  
عزیزم خدا رو شکر کن الان یک سال و نیم بیشتره خانواده ام رو ندیدم😭😭😭😭😭😭😭😭مامانم نمی تونه به د ...

چرااااا خارجی؟؟؟

الهی بمیرم عزیزم

خدا نکنه خدا مادرتون رو براتون نگه داره

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

اشکمو درنیار بیشتر ازین عزیزم.😭😭😭😭خدا بیامرزه روحش شاد 😭😭

خدا رغتگان شما رو بیامرزه خودم دارم گریه میکنم اخه دلم تنگ شد یهویی