2777
2789
عنوان

دلم تنگ میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 701 بازدید | 51 پست
گریهههه نکن 😢😢هرکی تو زندگی یه غمی داره...هعی دنیا

اره ولی دلتنگی یه چیز دیگه است اگه مادراتون هستن قدرشون رو بدونید دیگه تکرار نمیشن هیچکس هم جاشون رو نمی گیره

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

لعنت

توووووووف😫😣

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

من الان خوش خوشانمه 

هم داداشم هم خواهرم و خانوادش ایرانن

مامان بابامم فک‌کنم یکی دوهفته تهران میمونن

اما نامزدم امشب  رفت سفر کاری ، معلوم نیست کی بیاد شاید اخر هفته شاید ۴هفتته دیگه

مثل چی بازم دلم گرفته😥😓 اخه الان بعد چند ماه خواهرم و بچشو دیدم

داداشمم همینطور

اما یکی دو هفته دیگه مامانم اینا میرن شمال

یه هفته بعدش داداشم

اخر هفتش خواهرم اینا

من میمونم تنها

عیدم مامانم اینا میرن پیششون

من احمق فقط میمونم !!😭 اگه برمم باید نهایت  وسط فروردین برگردم بازم اونوقع تنهام

یعنی نمیشه همه یجا باشیم

یادم تورو فراموش..
ایران نیستم عزیزم

اخی

میفهممت کاملاااا

من خواهرم و داداشم ایران نیستن با اینکه خانوادم هی پیششون میرن

یا اونا میان اما بازم داغوننم 

امکان اومدن برای شما یا خانوادتون نیست؟

یادم تورو فراموش..
سلام صبح بخیر ببخشید استارتر یه سوال  شما نزدیک حرم نیستین؟ یه راهنمایی ازت می خوام لطفا

بگو عزیزم واسه هتل؟؟؟

اگر به شما بگویم ده سال بعد زندگی شما دقیق مثه امروز است بعید است زیاد خوشحال شوید  پس چرا تا این حد از تغییر میترسید؟  
بگو عزیزم واسه هتل؟؟؟

یه شماره از یه مهمانپذیر دارم پارسال اونجا رفتیم مهمانپذیر بهشت که توی خیابون امام رضای 2 کوچه کربلا هستش زنگ که میزنم واسه رزرو اصلا بوق نمیخوره. 118 هم تلفن شونو نداره

تو سایت هم نبود نمی‌دونم چطور گیرش بیارم!

خیلی سخته سه سال پیش اومدم دیگه تا الان نتونستم

باز بقول بابام الا خوبه ویدیو کال ، هست حداقل

قبلا عمو‌م از ایران رفته بوده واقعا حتی عکسشو چند ماهه میرسیده

تلفن فیری مثل الان نتی نبوده

یادم تورو فراموش..
باز بقول بابام الا خوبه ویدیو کال ، هست حداقل قبلا عمو‌م از ایران رفته بوده واقعا حتی عکسشو چند ...

اره خدارو شکر هر روز زنگ میزنیم از حال هم خبر داریم دعا کن یه کاری بشه بتونم بیارم پیشم اونارو هم