2777
2789
عنوان

عمل بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 26 پست
اااا خی پس میرم یه دور پیشش.حالا چند ماه دگ که پول دستم بود 😁برا شمارو چقدر میخواد بگیره ازتون؟

چهار پونصد گفت ولی خودش گفت قراره گرون شه رنج قیمت 

بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺

من اکثر دکترایی کرج و کاراشون دیدم ولی با مفرد عمل کردم 

اینم بگم عمل بینی یه چیز کاملا سلیقه ی هستش ،شاید من از یه سبک خوشم بیاد شما از سبک اون دکتر خوشتون نیاد 

منم اولین ملاکم واسه عمل پیش مفرد این بود که بینی رو زیاد دست کاری نمیکنه یه چیزه طبیعی و شیک برات در میاره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چهار پونصد گفت ولی خودش گفت قراره گرون شه رنج قیمت 

اخخخ منم پیام دادم تو اینستا گفت 4500 .حالا تا 5 .6 تومن هم خوبه 

ملت یه جاهایی از گوسفندو میخورن که اگه خوده گوسفند  زبون داشت میگفت نه داداش .استدعا دارم اونجارو دیگه نه
من اکثر دکترایی کرج و کاراشون دیدم ولی با مفرد عمل کردم  اینم بگم عمل بینی یه چیز کاملا سلیقه ...

ممنونم عزیزدلم 😍😘بعدا حتما سر میزنم بهشون 

ملت یه جاهایی از گوسفندو میخورن که اگه خوده گوسفند  زبون داشت میگفت نه داداش .استدعا دارم اونجارو دیگه نه
امیدوارم شماهم بهترین انتخاب و انجام بدین و از عملتون راضی باشین چون دقیقا میفهمم چه حسی دارین

فدات شم عزیزمممم😍😍😘😘

اخخخ منم پیام دادم تو اینستا گفت 4500 .حالا تا 5 .6 تومن هم خوبه 

فکرکنم رنج قیمت جدیدش ۵نیم ایناس ایشاالله به زودی عمل کنی و بهترین نتیجه رو بگیری واسه منم دعا کن خیلی استرس دارم

فکرکنم رنج قیمت جدیدش ۵نیم ایناس ایشاالله به زودی عمل کنی و بهترین نتیجه رو بگیری واسه منم دعا کن خی ...

ایشالا شما هم بهترین نتیجه رو بگیرین😍بینیت مشکلش چیه؟

ایشالا شما هم بهترین نتیجه رو بگیرین😍بینیت مشکلش چیه؟

مرسی عزیزم سوراخ های بینیم نامتغارن یکم شکل بینیم حالت کجی داره

مرسی عزیزم سوراخ های بینیم نامتغارن یکم شکل بینیم حالت کجی داره

برا من بالاش صافه کامل.یه خورده هم سربالاست.فقط پهنه از رو به رو😭میخندم پهن میشه😂😂بچه بودم تو 8 ماهگیم  خورده به دراور به خاطر همین پهنه جلوش😂😂

برا من بالاش صافه کامل.یه خورده هم سربالاست.فقط پهنه از رو به رو😭میخندم پهن میشه😂😂بچه بودم تو 8 م ...

واسه سوراخ دماغم نامتغارن😀😀ناراحتی نداره عزیزم ایشاالله به زودی عمل میکنی خوشگلتر میشی❤

واسه سوراخ دماغم نامتغارن😀😀ناراحتی نداره عزیزم ایشاالله به زودی عمل میکنی خوشگلتر میشی❤

قربونت برم 😍😘😘❤❤