2777
2789
عنوان

عمل بینی

169 بازدید | 26 پست

اقااااا من دلم میخواد عمل کنم بینیمووو.پولشو ندارم ولی😁یه دکتر هست تو اینستا پیجشو دیدم کاراش خیلی خوبه ازش پرسیدم گفت برا بینی من 4 و نیم میگیره عمل میکنه.ولی داداشم میگه عمل بینی 4 تومنی بدرد نمیخوره میگم اخه عکس گذاشته کاراش خوبه میگه اون عکس کارای خوبشو میذاره فقط.

اخه خب دوستم عمل کرده بود پارسال نزدیک 10 تومن خرج کرده بود بینیش خوب نشده بود.معمولی شده بود.به نظر من به قیمتش نیست .

اقااااا من دوست دارم عمل کنممممم😭😭😭

ملت یه جاهایی از گوسفندو میخورن که اگه خوده گوسفند  زبون داشت میگفت نه داداش .استدعا دارم اونجارو دیگه نه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا به قیمت ربطی نداره من خودم ۵/۵ دادم بینیمو جراحی کردم عالی شده ،یعنی محاله جای برم ازم نپرسن اس ...

اسم دکترت چیه؟کجاست ؟

ملت یه جاهایی از گوسفندو میخورن که اگه خوده گوسفند  زبون داشت میگفت نه داداش .استدعا دارم اونجارو دیگه نه

منم ۶ اسفند نوبت عمل دارم دکتره منم همین قیمت گفت مطبش رفتم اکثرا راضی بودن کاراشم خدایی خوب بود ولی گفت قراره گرون شه پنچ و پونصد شه

بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺
[QUOTE=82176758]اسم دکترت چیه؟کجاست ؟[/QUOT حمید رضا مفرد ،مطبش هم کرجه هم تهران

وااااای چه خوب .ما هم کرجیم.اینستا داره؟؟؟؟

اگه کرج یا تهران هستی دکتر حمیدرضامفرد،و کاظم زرگری واقعا من کاراشون دیدم خوب و طبیعی بود قیمتشون هم ...

همون زرگری رو من میگم.داداشم میگه ارزون میگیره حتما کارش خوب نیست😐

وااااای چه خوب .ما هم کرجیم.اینستا داره؟؟؟؟

اره عزیزم ،این آدرس کانال تلگرامشه https://t.me/drmofrad

اما پیج اینیستاشو یادم نیست چون اینیستام پاک شده 

ولی با هشتک تو اینیستا اسمشو بزنی برات میاد

همون زرگری رو من میگم.داداشم میگه ارزون میگیره حتما کارش خوب نیست😐

عالیه منم ۶ اسفند پیش زرگری نوبت دارم من کاراشو از نزدیک دیدم واقعا طبیعی بود اگه بینیت تعقیر نکنه بهت میگه من مطبش بودم واسه مشاوره به دختره گفت تو بینیت بد عمل تعقیر زیادی نمیکنه عمل نکن

بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺
عالیه منم ۶ اسفند پیش زرگری نوبت دارم من کاراشو از نزدیک دیدم واقعا طبیعی بود اگه بینیت تعقیر نکنه ب ...

اااا خی پس میرم یه دور پیشش.حالا چند ماه دگ که پول دستم بود 😁برا شمارو چقدر میخواد بگیره ازتون؟