2777
2789
عنوان

قیافه واژن بعد زایمان طبیعی😢😪

| مشاهده متن کامل بحث + 74644 بازدید | 69 پست
من ک ۲۰ روزه زجر میکشم هنوز نمیتونم درست بشینم

چندتا بخیه خوردی؟تو یه تشت بتادین بریز کمی با آب ولرم هر روز بشین چند دقیقه بعد با سشوار اون قسمتو خشک کن خیلی تاثیر داره بخیت زود میفته

عزیزم شما یه بادکنک باد کن بعد خالی کن ببین به حالت اول برمیگردم یا نه .. معلومه که مثل روز اول نمیش ...

بادکنک چه ربطی به واژن داره

فک کنم شماشکم وواژن باهم اشتباه گرفتی

توبارداری واژن شمابادکرد یاشکم؟؟؟

امیدت فقط به اون بالایی باشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره ی پماد فرانسوی گرفتم ۱۰۰ تومن پولشو دادم هرشبم میزنم هنوز ک فرجی نشده😢

هنوز زوده باید خیلی مداومت کنی

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
بابا نمیخواد ب خودت نگاه کنی اعصابت خراب میشه حالا من نگران اینم شکمم ترک بخوره این بده

اره اعصابم خیلی خراب میشه یاد زایمان کزاییم میفتم.ترک شکم پیش بخیه ها لنگ میندازه.غصش بیشتره

- ولی هر جور حساب میکنم، قرار نبود تو این سن انقدر بی ذوق و بی حوصله بشیم :))
من ۵تابخیه خوردم کلی ناراحتی کردم وگریه  رفتم دکتریه پماددادکلاجاش محوشده اصلامشخص نیست

اسمش چی بود؟؟

- ولی هر جور حساب میکنم، قرار نبود تو این سن انقدر بی ذوق و بی حوصله بشیم :))