ایا قیافه واژن بعد زایمان طبیعی تغییر میکنه؟؟منظورم اون برش و بخیه پرینس ک دقیقا پایین تر از واژن میزنن.ایا اون شکل اولیش برمیگرده؟؟یا مشخصه ک بخیه خورده؟؟اخه من الان بعد ۲۰ روز هنوز جوش نخورد کامل.بخیه هاش افتاده ولی جوش نخورده.نگرانم😢
- ولی هر جور حساب میکنم، قرار نبود تو این سن انقدر بی ذوق و بی حوصله بشیم :))
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚♀️
ی پمادی هست ک جای بخیه رو میبره کاربر سوره فکر کنم اسمشو گفت
با پاد الفا یا رژودرمم میره نترس
فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚♀️
بابا نمیخواد ب خودت نگاه کنی اعصابت خراب میشه حالا من نگران اینم شکمم ترک بخوره این بده
فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40