2777
2789
عنوان

قیافه واژن بعد زایمان طبیعی😢😪

74529 بازدید | 69 پست

ایا قیافه واژن بعد زایمان طبیعی تغییر میکنه؟؟منظورم اون برش و بخیه پرینس ک دقیقا پایین تر از واژن میزنن.ایا اون شکل اولیش برمیگرده؟؟یا مشخصه ک بخیه خورده؟؟اخه من الان بعد ۲۰ روز هنوز جوش نخورد کامل.بخیه هاش افتاده ولی جوش نخورده.نگرانم😢

- ولی هر جور حساب میکنم، قرار نبود تو این سن انقدر بی ذوق و بی حوصله بشیم :))

آخه قیافشو چجوری دیدی😂

فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مطمئنی جوش نخورده؟

اگه بعد از بیست روز جوش نخورده به دکتر مراجعه کن

❤️تیکر رسیدن به وزن دلخواه همراه با تاپیک بامدادخمار    ‌‌‌‌‌‌‌      گروه آبی💙                                               وزن اولیه:۸۲.۲۰۰    وزن فعلی:۷۷      وزن هدف:۶۸         
وای مث منی دیوونه نشو من انقد گریه کردم که الله و اکبر ن نموند البت ۳تا بخیه خوردم

ن بابا من ک از واژن تا مقعد کلا بخیه بود

ی پمادی هست ک جای بخیه رو میبره کاربر سوره فکر کنم اسمشو گفت

با پاد الفا یا رژودرمم میره نترس

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
نه اینطور نیست به حالت اولش بر میگرده نگران نباش دکترم گفته بود هر روز یه پنبه آغشته به بتادینو بزنم ...

من ک ۲۰ روزه زجر میکشم هنوز نمیتونم درست بشینم

نه عزیزم ظاهرش هیچ تغییری نمیکنه درست میشه..نگران نباش..برای جوش خوردن بخیت دود عنبر نساء عالیه

اره چن شب عنبر دود کردم ولی چشت روز بد نبینه ی یبوست شدیدی گرفتم ک ب شکر خوردن افتادم

توآینه هرشب میبینم

بابا نمیخواد ب خودت نگاه کنی اعصابت خراب میشه حالا من نگران اینم شکمم ترک بخوره این بده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ی پمادی هست ک جای بخیه رو میبره کاربر سوره فکر کنم اسمشو گفت با پاد الفا یا رژودرمم میره نترس

اره ی پماد فرانسوی گرفتم ۱۰۰ تومن پولشو دادم هرشبم میزنم هنوز ک فرجی نشده😢