2777
2789
عنوان

دستور کیک

89 بازدید | 16 پست

دستور کیک ساده میخام...تخم مرغ دارم بکینگ پودر پودر وانیل وارد و ماست..شیرندارم...بگید چقد همبزنم...پرتقال هم دارم بریزم داخلش..بگید چقد هم بزنم باندازه دقیق

خدایا فقط یه نگااااه

کیک بستگی داره کیک پفکی بخوای باید زرده اش هم بزنی تا کف کنه و ظرف برعکس میکنی نریزه ولی کیکساده همین که مواد قاطی بشه کافیه هم زدن زیادی نمیخواد مخصوصا بعد ریختن ارد چون زیاد هم بزنی پف کیک میخوابه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

4 تا تخم مرغ

2 لیوان ارد

1 قاشق پکینگ پودر

1 لیوان شکر

نصف لیوان روغن

یک لیوان آب یا شیر یا ماست هرررچی ک داری

اول تخم مرغ شکر بهم بزن قاطی بشن

بعد بقیه مواد خیس بهش اضافه کن بعدم مواد خشک تمام

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کیک بستگی داره کیک پفکی بخوای باید زرده اش هم بزنی تا کف کنه و ظرف برعکس میکنی نریزه ولی کیکساده همی ...

چندروز پیش درست کنم یطرفش پخت وداخلش اصلا نپخت...میخام پف کنه...اندازه هاش روبگو لطفا

خدایا فقط یه نگااااه

چندروز پیش درست کنم یطرفش پخت وداخلش اصلا نپخت...میخام پف کنه...اندازه هاش روبگو لطفا

3 لیوان ارد

2 لیوان شکر

نصف لیوان روغن

یک لیوان و نیم شیر و گلاب قاطی شده

1 تخم مرغ

1 قاشق چایخوری بکینگ پودر

نوک قاشق چایخوری وانیل

بقیه دلبخواهی هرکدوم خواستی بریز

پوست پرتقال

نارگیل

ماست یک قاشق

پودر کاکایو

تکه های مبوه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
همه رو یبار قاطی کنم؟

اره همه رو قاطی کن فقط ارد اخر بریز که بعدش زیاد هم نزنی هرچقدرم بیشتر الک کنی ارد رو بهتر پفمیکنه