2777
2789
عنوان

عقیقه

262 بازدید | 10 پست

شما تا حالا عقیقه انجام دادین .چه طوریه

پیاده روی کنین براي سلامتیتون هم خوبه😁😅🤭 آب معدنی با خودتون داشته باشید 😉 تا درودی دیگر بدرود 🥱اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

آره عزیز من برای دخترم انجام دادم ی گوسفند کامل رو قربونی کردم و هیچ چیزش رو خودم برنداشتم و دادم نیازمندان و ی دعا داره ک باید خونده بشه..

چادرعزیزم تو فرم عاشقی من هستی،هرکه مرا ببیند میفهمد من عاشق حضرت مادرشده ام...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره عزیز من برای دخترم انجام دادم ی گوسفند کامل رو قربونی کردم و هیچ چیزش رو خودم برنداشتم و دادم نی ...

ممنون گلم از پاسخت .حتما باید خودم گوسفندو تقسیم کنم 

مثلا اگر پولشو بدم مشکلی داره ؟

پیاده روی کنین براي سلامتیتون هم خوبه😁😅🤭 آب معدنی با خودتون داشته باشید 😉 تا درودی دیگر بدرود 🥱اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

تو مفاتیح هست 

خیلی ریز نوشته حال ندارم بخونم

بله من برا پسرم و دخترم انجام دادم البته من دادم موسسه خیریه خودشون انجام دادند اما اگر میخای خودت انجام بدی باید گوسفند رو ک ذبح کردید همه چیشو بجز پوستش رو و احشا درون یه قابلمه بپزید و ولیمه بدید یابدید به فقرا و خانواده از اون غذا نخورند ان شاء الله ک سلامت باشید بعدش تمام استخوان ها رو قبل از سرو غذا در میارید و توی یه کیسه زیر خاک مدفون میکنید من اینو میدونم

آدمهای صبور یدفعه میرن دیگه نمیان.... 😞

اگه توانایی مالی ش رو داری حتما انجام بده یه موسساتی هست تو تهران که پول میریزی حسابشون واست انجام میدن

تبلیغ ش رو تو شاه عبدالعظیم دیدم

دعا و آدابش تو مفاتیح هست

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
ممنون گلم از پاسخت .حتما باید خودم گوسفندو تقسیم کنم  مثلا اگر پولشو بدم مشکلی داره ؟

حتما باید گوسفند قربونی بشه من خودم پولشو دادم ب روحانی برام انجام داد عزیزم

چادرعزیزم تو فرم عاشقی من هستی،هرکه مرا ببیند میفهمد من عاشق حضرت مادرشده ام...