پیاده روی کنین براي سلامتیتون هم خوبه😁😅🤭 آب معدنی با خودتون داشته باشید 😉 تا درودی دیگر بدرود 🥱اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️
آره عزیز من برای دخترم انجام دادم ی گوسفند کامل رو قربونی کردم و هیچ چیزش رو خودم برنداشتم و دادم نی ...
ممنون گلم از پاسخت .حتما باید خودم گوسفندو تقسیم کنم
مثلا اگر پولشو بدم مشکلی داره ؟
پیاده روی کنین براي سلامتیتون هم خوبه😁😅🤭 آب معدنی با خودتون داشته باشید 😉 تا درودی دیگر بدرود 🥱اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️
بله من برا پسرم و دخترم انجام دادم البته من دادم موسسه خیریه خودشون انجام دادند اما اگر میخای خودت انجام بدی باید گوسفند رو ک ذبح کردید همه چیشو بجز پوستش رو و احشا درون یه قابلمه بپزید و ولیمه بدید یابدید به فقرا و خانواده از اون غذا نخورند ان شاء الله ک سلامت باشید بعدش تمام استخوان ها رو قبل از سرو غذا در میارید و توی یه کیسه زیر خاک مدفون میکنید من اینو میدونم