2777
2789
عنوان

عقیقه

262 بازدید | 10 پست

شما تا حالا عقیقه انجام دادین .چه طوریه

پیاده روی کنین براي سلامتیتون هم خوبه😁😅🤭 آب معدنی با خودتون داشته باشید 😉 تا درودی دیگر بدرود 🥱اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

آره عزیز من برای دخترم انجام دادم ی گوسفند کامل رو قربونی کردم و هیچ چیزش رو خودم برنداشتم و دادم نیازمندان و ی دعا داره ک باید خونده بشه..

چادرعزیزم تو فرم عاشقی من هستی،هرکه مرا ببیند میفهمد من عاشق حضرت مادرشده ام...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آره عزیز من برای دخترم انجام دادم ی گوسفند کامل رو قربونی کردم و هیچ چیزش رو خودم برنداشتم و دادم نی ...

ممنون گلم از پاسخت .حتما باید خودم گوسفندو تقسیم کنم 

مثلا اگر پولشو بدم مشکلی داره ؟

پیاده روی کنین براي سلامتیتون هم خوبه😁😅🤭 آب معدنی با خودتون داشته باشید 😉 تا درودی دیگر بدرود 🥱اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

تو مفاتیح هست 

خیلی ریز نوشته حال ندارم بخونم

بله من برا پسرم و دخترم انجام دادم البته من دادم موسسه خیریه خودشون انجام دادند اما اگر میخای خودت انجام بدی باید گوسفند رو ک ذبح کردید همه چیشو بجز پوستش رو و احشا درون یه قابلمه بپزید و ولیمه بدید یابدید به فقرا و خانواده از اون غذا نخورند ان شاء الله ک سلامت باشید بعدش تمام استخوان ها رو قبل از سرو غذا در میارید و توی یه کیسه زیر خاک مدفون میکنید من اینو میدونم

آدمهای صبور یدفعه میرن دیگه نمیان.... 😞

اگه توانایی مالی ش رو داری حتما انجام بده یه موسساتی هست تو تهران که پول میریزی حسابشون واست انجام میدن

تبلیغ ش رو تو شاه عبدالعظیم دیدم

دعا و آدابش تو مفاتیح هست

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
ممنون گلم از پاسخت .حتما باید خودم گوسفندو تقسیم کنم  مثلا اگر پولشو بدم مشکلی داره ؟

حتما باید گوسفند قربونی بشه من خودم پولشو دادم ب روحانی برام انجام داد عزیزم

چادرعزیزم تو فرم عاشقی من هستی،هرکه مرا ببیند میفهمد من عاشق حضرت مادرشده ام...