2777
2789
عنوان

عیدی ودردسر 😥😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 3469 بازدید | 221 پست
اه ما لریم این رسمو داریم خیلی بده بخدا ما پارسال تابستون عروسی کردیم بعد عروسی خیلی دستمون تنگ بود ...

دوستان میگن نده ورسمو بردار مگ میشه؟‌

الهی انشالله همیشه پرروزی باشین

💚🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا شوهرمنم کلی زحمت میکشه.از صب تاشب یا دستگاه خراب میشه اینوراونور یاسره دستگاه یاحساب وکتاب وجنس ...

اگربرادرات به شماعیدی نمیدادن بازهم باکمال میل به خواهرشوهرت عیدی میدادی؟؟

ما لریم و اصلا این رسمو نداریم خدا رو شکر ...ولی از یه چیز این رسم خوشم اومد اینکه به زن بها میدن ...ولی جنبه منفی هم داره البته.... اوضاع اقتصادی همه خرابه اصلا خوب نیست که اجبار باشه و حتی نرخ هم تعیین شه

و خدایی که در این نزدیکی هاست
اه ما لریم این رسمو داریم خیلی بده بخدا ما پارسال تابستون عروسی کردیم بعد عروسی خیلی دستمون تنگ بود ...

نه دیگه من اگه پول لباسم نمونه اصلا عیدی نمیبرم امسال ۵۰۰برا لباسام گرفتم بقیه شو خودش میدونه خرجتو زیاد کنی پول عیدیاش کم میشه چون نمیتونه به همش برسه پس تو واجبتری

خوب اگه رسمتونه ببرین دیگه . 5 ساعت راه زیادی نیس حالا . یه هوایی هم عوض می کنین.

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

سلام. ببخشید عزیزم شوهرتون کارگاه چی دارن ? من تازه واردم تو نی نی سایت. پیام خصوصی دادن رو بلد نیستم. تو کار لباس و خوردنی جاتم.ترکا اصولا کارگاهای لواشکشون عالیه. اگه کارگاه لباس. جوراب یا لواشک دارید بی زحمت پی وی برام شماره بزارید ممنون میشم. 

مشاوره و فروش و کارافرین طب اسلامی و لوازم آرایش گیاهی و ارگانیک