2777
2789
عنوان

عیدی ودردسر 😥😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 3469 بازدید | 221 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واقعا عجیب ترین چیزی بود تا حالا شنیدم لنگ درازا خرس گنده عیدی میدن 😂😠

عیدی یه هدیه اس

من به شخصه برای همه اونایی که دوسشون دارم عیدی میخرم

کلی هم وقت میذارم که متناسب با سلیقه ونیازشون باشه

هر سال برای حدود ‌پنجاه نفر هدیه میگیرم که از بچه سه ساله تا مرد شصت وپنج ساله رو شامل میشه

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد، من نه انم که زبونی کشم از چرخ فلک
تو بعضی شهرها همچین رسمی وجود داره خانواده من همدانی هستن واین رسم رو دارن البته مثل خیلی از رسم ه ...

ما الان چند سالی هست که هیچکی تو فامیل عیدی نمیده هممون دسته جمعی میریم خونه دایی بزرگم که همیشه عیدی میده و همه پولدارتره الانم فقط به نی نی ها پول میده😡عیدی فقط مخصوص داماد و عروس هست اونم تا زمانیکه تو عقد هستن و خونه خودشون نرفتن و بعد عروسی کمتر تا وقتی نی نی نداشتن بعدشم فقط واسه نی نی 

گذشته ها گذشته امروز واقعیته منه ....😊 ما زنهای ایران قویترین هستیم👍

بابا ما نمیگیم عیدی بده که 

خدا گفته هروقت گره ای افتادتوکارت هدیه بده گره ازکارت بازمیشه ولی اینکه توقع دارن ۵ساعت توراه باشی واسه اینکه عیدی روبه موقع بدی تازه کارت به کارتم بدمیدونن زور میگه 

رسما دارن میتیغنتون چه خبره بزرگه شوهر داره کوچیکه هم پدر عیدی فقط به کوچیکه تعلق میگیره اونم تا وقت ...

ن بابااصلا مشکل من پولش نیس ک خدای نکرده ب زوربدم.فقط گفتم مادرشوهر میگه ب بزرگه چقدبدین.کوچیکروخودمون میدیم.هرچقدرک بخایم.اونم دوستان پرسیدن.

💚🌱

اه ما لریم این رسمو داریم خیلی بده بخدا ما پارسال تابستون عروسی کردیم بعد عروسی خیلی دستمون تنگ بود بخدا من خودم  عید یه مانتو سارافنی خردیدم فقط بخدا 

بعدش واسه خاهر زادش عیدونه بردیم از مامانم قرض کردم بخدا اون روز

به دوتا دیگه خاهراش هم عیدی دادیم  خانواده شوهرم پر جمیتن هیچی لباس نخریدیم ک عیدی بدیم فقط😏 

آخه تو تهران همه دارن واسه یه لقمه ست دو میزنن شکم زن و بچشونو یچسیر کنن فقط لز این خبرا نیست

والا شوهرمنم کلی زحمت میکشه.از صب تاشب یا دستگاه خراب میشه اینوراونور یاسره دستگاه یاحساب وکتاب وجنس ودردسراش.ولی رسمه ایه ک از بزرگاداریم و نمیشه من برش دارم.شایدبراسماخنده دارباشه برا ماوظیفه میدونن پسربرا  خواهرومادرش عیدی ببره.و پدربرا دخترش وپدرشوهر براعروسش

💚🌱