2777
2789
عنوان

عیدی ودردسر 😥😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 3470 بازدید | 221 پست

ببین استارتر عزیزم من شوهرم ۲۵۰۰ حقوق داره نصفش واسه اجاره و قبوض واسه خورد و خوراک هر ماه به سختی میگذرونیم واسه خرید لباس که اصلا نداریم بعد ۵ روز که از سرماخوردگی شدید دیگه نتونستم ازجا بلندشم با اصرار مادرم رفتم دکتراونم رضایت دادم چون شوهرم پول خرید عیدمو داد😒ولی خدارو شکر میکنم و دلم به همین اخر سال و عیدی ها خوشه و اینکه خدا کمکمون میکنه و سلامت هستیم و شاد...عیدی دادن خیلی خوبه منم اگر داشتم شاید خیلی بیشتر ازشما میدادم ولی اگر واقعا داشتمو تو مضیغه نبودم

گذشته ها گذشته امروز واقعیته منه ....😊 ما زنهای ایران قویترین هستیم👍
همسرتون یبار از دستورات سرپیچی کنن ببینن قراره چی بشه مثلا هیچ اتفاقی نمیفته فوقش یکم شلوغ میکنن ولی ...

نمیشه عزیز.الانم فقط مشکلم مسافت بود دوستان بحثوکشوندن ب اینجا😄😄😄

💚🌱

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین استارتر عزیزم من شوهرم ۲۵۰۰ حقوق داره نصفش واسه اجاره و قبوض واسه خورد و خوراک هر ماه به سختی م ...

الهی انشالله زودخوب بشی

منم تومضیغه نیستم دوستان بحثوکشوندن اینجا خودم عاشق عیدی دادنم.من مشکلم راه طولانیه

💚🌱

ببریم😏😏ی جعبه شیرینی.وپول

تو بعضی شهرها همچین رسمی وجود داره

خانواده من همدانی هستن واین رسم رو دارن

البته مثل خیلی از رسم ها یه وقت هایی جدی گرفته نمیشه

اما بعضی خانواده ها حساسن وبراشون مهمه

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد، من نه انم که زبونی کشم از چرخ فلک
٣٠٠بزرگه. ٢٠٠ کوچیکه مجرده

رسما دارن میتیغنتون چه خبره بزرگه شوهر داره کوچیکه هم پدر عیدی فقط به کوچیکه تعلق میگیره اونم تا وقتی نرفته خونه شوهر تازه اونم نه 200 فوقش50

این پولا اومد نداره که حالا هرچقدم زور بزنی از طرف بکشی بیرون

اصلافکرشمـنمیکردم انقد ازعیدی دادن ب خواهر شوهر ومادرشوهر  همه تعجب کنن

منم ترکم ماهم رسم داریم بدیم الانم روز مادر نزدیکه کادوهاشونو میدیم بعد نوبت میرسه به عیدی خواهرا و مادرا با جنگ و دعوا عیدی خواهراشو کم کردم ولی باز حرصم میگیره اونا باید بدونن که تو این گرونی همه کم میارن از قبل بگن که نمیخوان ولی از بس بیشعورن والا من داداشم ازدواج کنه اگه درآمدش کم باشه ازش عیدی نمیگیرم همون یه جعبه شیرینی بیاره برام دنیاست تو خونشون شاد باشن

الهی انشالله زودخوب بشی منم تومضیغه نیستم دوستان بحثوکشوندن اینجا خودم عاشق عیدی دادنم.من مشکلم راه ...

بده خواهر هرچی بیشتر بدی خدا روزیتو بیشتر میکنه و اینکه همه چیزو به فال نیک بگیر برو انشالله هم بهت خوش بگذره از الان بهش فکر نکن شایدم یجوری شد خیلی بهت خوش گذشت خدارو چه دیدی

گذشته ها گذشته امروز واقعیته منه ....😊 ما زنهای ایران قویترین هستیم👍