2777
2789
عنوان

عیدی ودردسر 😥😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 3470 بازدید | 221 پست

هر چی استارتر میگه نره بقیه میگن بدوش!

کاری به درست یا غلط بودن رسمشون ندارم ولی اینکه بقیه میگن دندون تیز کرده یا عجب خواهرشوهری و ... به خواهرشوهرش ربطی نداره،سوال استارترم این نبوده و البته خود استارترم خواهرشوهره پس براش کادو میارن و تمام.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بگو عیدی تا سقف 50 تومنه نه من دیگه از برادر میگیرم نه تو بده به خواهرت این رسم مسخره پول کندنم از ب ...

دیگ نمیشه من فسقله بچه این رسمو بردارم😄😄

پای ی خاندان وسطه

خخخ

💚🌱

تو ک میخای عیدی رو بدی چ بهتر ک حضوری خودت همسرت بدین 😊😊 اینجورم جایی واس گله نمیزارین ک ال بود بل ...

شوهرم میگ راهش طولانیه وبچه اذیت میشه.خودمم واقعا اذیت میشم.حالا بین کارت ب کارت و رفتن موندیم😥

💚🌱

مگ  ب خواهرشوهرتون عیدی نمیدین؟؟‌من ٥ ساله ازدواج کردم هرسال دادیم.فقط دوساله یخاطربارداری وبچه ...

نه ما از این رسما نداریم ولی همسایمون ترک بود خواهرشوهراش نوه داشتنا ولی بازم اینا براشون عیدی میبردن تازه پرتوقعم بودن میگفتن کمه بعد اینکه استارتر معمولا طرف میاد عید دیدنی بهش عیدی میدن این دیگه چه مدلشه که میرید عیدی رو تقدیم میکنید در ثانی مگه پدرشوهرش تازه فوت نشده دیگه عید ندارن که چه عیدی دادنی

شوهرم میگ راهش طولانیه وبچه اذیت میشه.خودمم واقعا اذیت میشم.حالا بین کارت ب کارت و رفتن موندیم😥

خوب اگه شوهرتم میگه نریم کارت ب کارت چ بهتر 

کاش هیچ آرزویی آرزو نمونه 😔