2777
2789
عنوان

عیدی ودردسر 😥😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 3469 بازدید | 221 پست
بازم خوبه چن نفرهستن عیدی میدن متوجه حرف من میشن.خیلیا ک گفتن ما نمیدیم و چرته و...

فك كنم شما تركين

چون دختر عمم هم خودش هم شوهرشتركن اوناهم بايد ي عيدي قلمبه بدن ب خواهر شوهره

ولي ماها يا فقط لچه ها يا كس ديگه اط اگه عشقمون كشيد

مثلا من ١٦سالم بود عقد كردم از اون روز تاحالا عمه و عموهام ي ريال ندادندر حالي ك دايي هام همه بالاي بيست سي تومن

يكيشون ك دور و بر صدتومن

🍓🐣🍒

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما هم از این رسما داریم .من پنج تا خواهر شوهر دارم شوهرم به جاریم و مادرش و مادرم هم عیدی میده 🤣اندازه بودجمون

استارتر هم که زیاد میده الحمدالله درامدشون خوبه سالی یه بار مگه چی میشه.ما نصف درامد استارترو داریم خیلی کمتر از این حرفا میدیم .همشونم تشکر میکنن .دو تا خواهرشوهرام هم جا عیدی میدن ..

برادرم و پدرم و پدر شوهرم هم به من عیدی میدن که البته من راضی نیستم تو این گرونی.مردم خودشون کلی دغدغه دارن.

دوست عزیز حضوری عیدی دادن به  خواهر شوهرتون خوشحال کننده تره..

برای چیزی که ۵ سال بعد؛۵ دقیقه هم بهش، فکر نمیکنی حرص نخور.  
ما هم از این رسما داریم .من پنج تا خواهر شوهر دارم شوهرم به جاریم و مادرش و مادرم هم عیدی میده 🤣اند ...

خیلیم عالی...

انشالله روزیتون خیلی خیلی زیادبشه.

بله میدونم دوستم ولی شرایطش نیس

💚🌱

اصلا تعجب نداره..رسم ما ترکا (حداقل خاندان خودمونو میگم با کسی کاری ندارم)اینه برادر برای خواهرش عیدی میبره...

البته بماند که ما خواهرا این رسم و از گردن برادرم برداشتیم و هیچ توقعی از زن داداش و برادرم نداریم چون انصافا بهشون فشار میاد تو این شرایط و اوضاع..همیشه هم هر قدر عیدی به من داده برادرم دوبل کردم دادم دست بچه اش و اگر در توانم باشه همیشه ی تیکه از لباس عید برادرزادمم با عشق خودم میخرم قربونش برم.

اینکه ی چیزی رسم بوده وحی منزل که نیس..یواش یواش میتونه تغییر کنه...با دل خواهر برادراتون راه بیاید و شرایط همو درک کنید هیچ ایرادی نداره به خدا.

به زندگیم خوش اومدی....

ما خودمون ترک تبریزیم 

شوهرمینا فارسن 

بعد بنده خدا خواهر شوهرم عروس ترک شده ولی نه ترک تبریز 

یه سال عید اومد گفت هی شوهرمو و مادر شوهمینا میگن چرا داداشات برات عیدی نمیارن  

قیافه ی خانواده شوهرمو باید میدیدی 

البته منم تعجب کردم چون ما هم رسم نداریم فقط بابا و پدر شوهرمون عیدی میدن  

خلاصه الان داداشا خودشون رو میکشن شااااید یه ۵۰ تومن بدن 

ولی در مورد عیدی دادن به نظر من  خودتو کاااامل بکش کنار  مادر شوهرت هم پرسید بگو والا منم موندم چشم به دهن شوهرم بگه بریم میریم نگه میمونیم 

تو خونه هم اهو ناله و خستگی تو ابراز کن ولی کلامی از نرفتن نگو 

والا برا من یکی خوشحال کننده تر هم هست اگه هم مهمون داری نکنم هم پول بیاد تو حسابم ولی با رسم شما نمیدونم والا حس خواهر شوهرت چیه

مام این رسم مضخرف رو داریم.خاهرشوهر بزرگه منم لاهیجانه ما زنجانیم .هر عید اونا میان زنجان مام همینجا بهش میدیم عیدیشو

اگه حال دلم خوبه،سکوت معجزه کرده.وگرنه خوب میدونم که درد از هر طرف درده.....