2777
2789
عنوان

عیدی ودردسر 😥😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 3469 بازدید | 221 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا رو شکر از این رسما نداریم. ولی من هر سال خودم واسه خواهر شوهرم و دخترش هدیه میخرم . کلا پول دادنو به یه خانم 30 ساله نمیپسندم گداست مگه 😕. داداشمم تا حالا بهم عیدی نداده و من اصلا ازش توقع ندارم 

و خدایی که به شدت کافیست ... 
سلام. ببخشید عزیزم شوهرتون کارگاه چی دارن ? من تازه واردم تو نی نی سایت. پیام خصوصی دادن رو بلد نیست ...

ن عزیزم کارگاه تزریق پلاستیکه.وای خدا شناسایی نشم صلبات...خیلی چیزا گفتم امشب

💚🌱

من از اول ازدواجم تا الان هر سال به خواهر شوهرم عیدی میدم ولی دریغ از هزار تومن که پدر شوهرم بهم بده .

چند سال پیش یه روسری با 30 تومن پول به خواهر شوهرم عیدی دادیم مادر شوهرم روز بعدش ساعت 7 صبح زنگ زد که چرا عیدی کم دادی شوهرم گفت امسال خیلی دستمون خالی بوده گفت میرفتی قرض میکردی . حالا خودش هزار تومن واسه من خرج نکرده چه زمان عقد چه حالا

ن عزیزم کارگاه تزریق پلاستیکه.وای خدا شناسایی نشم صلبات...خیلی چیزا گفتم امشب

ممنون. ببخشید. اخه من یه پخش کوچیک دارم. تو این اوضاع اقتصاد خیلی از شرکتا بستن. الان شرکتای درست و حسابی که موندن . همه ترک هستن. گفتم شاید کارگاهتون لواشک باشه. ببخشید اگه خارج بحث بود. 

به نظرم اگه رسم دارید خوب شما که دارید عیدی رو میدید. برید دیدنشون. هم دلتون باز میشه. هم جای گله نمیمونه. سر راهم بررسی کن یه جای دیدنی پیدا کن شب بمونید. موفق باشی گلم 

مشاوره و فروش و کارافرین طب اسلامی و لوازم آرایش گیاهی و ارگانیک 

[QUOTE=82144795]من از اول ازدواجم تا الان هر سال به خواهر شوهرم عیدی میدم ولی دریغ از هزار تومن که پدر شوهرم بهم بده ...[/Qچقد پررو......واااای چ تحملی داری

و خدایی که در این نزدیکی هاست