2777
2789
عنوان

مامانا میشه تجربتونو بهم بگید😥

116 بازدید | 15 پست

سلام خانومای عزیز.

صبحتون بخیر

میشه یه راه حل برای از بین بردن ترکهای شکم بهم بگید لطفا😭😭😭😭😭

من موقع بارداری خیلی از روغن ها استفاده کردم ولی چون پوستم خیلی نازک و البته شکمم خییییلی بزرگ بود شدیدا دچار ترک شکم شدم.

الآن دخترم ۳ سالشه ولی هنوز با شدت زیاد دادم ترکارو.از روغن آرگان استفاده کردم هیچ تاثیری نداشت

میشه اگه تجربه ای دارین بهم بگین.

خیلی ناراحت و افسرده میشم وقتی شکممو میبینم.

الآن کلا دیگه شکمم بزرگ نیست ولی روش پر ترکه و خیلی سل و زشته😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢😢😢

مرسی ازتون😍😘❤

💟💟برای حل شدن مشکلات هممون:❤❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روغن رازیانه از عطاری بگیر بخصوص بعد هر حمام بزن.دنبه رو هم اب کن با اونم ماساژبده.بو هم نمیده.اگه داد گلاب بریز توش.میتونی با روغن زیتونم قاطی کنی

ورزش شکمی هم داشته باش

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
روغن رازیانه از عطاری بگیر بخصوص بعد هر حمام بزن.دنبه رو هم اب کن با اونم ماساژبده.بو هم نمیده.اگه د ...

واقعا فرقی میکنه?

اصلا خیلی رو روح و روانم تاثیر گذاشته

عزیزم تراریخته یعنی چی?

یعنی دستکاری ژنتیکی یعنی سرطان زا یعنی زیر نظر صهیونیست که توایران خیلی زیاد شده مثل روغن پالم ،ذرت،...مثل نخود فرنگی تره فرنگی هر چیزی که فرنگی داره مثل پرتقال تامسون،وهرمیوه ای که ظاهر خوشگل ،وبدون هسته هستش...

همیشه ۱۸ساله هستم  
یعنی دستکاری ژنتیکی یعنی سرطان زا یعنی زیر نظر صهیونیست که توایران خیلی زیاد شده مثل روغن پالم ،ذرت، ...

آخه از ریشه آرگان بدست میاد و من از یه داروخانه گیاهی به نام شهرمون تهیه کردم که خودشون روغناشون رو میگیرن.

یعنی گیاهش مشکل داره?

ممنونم از اطلاع رسانیت

واقعا فرقی میکنه? اصلا خیلی رو روح و روانم تاثیر گذاشته

آره خیلی بهتر میشه شبا قبل خواب چند قطره روغن زیتون یا روغن بنفشه بریز تو نافت یا پزن ب پنبه بزار ناف ی چسب کتابم بزن روش تا در نیاد

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
آره خیلی بهتر میشه شبا قبل خواب چند قطره روغن زیتون یا روغن بنفشه بریز تو نافت یا پزن ب پنبه بزار نا ...

رو شکمم روغن نزنم?

فقط تو ناف بریزم?