مبارکه . استرس چرا ؟ چند سالتونه؟ شرایط اقتصادیتون خوبه؟؟
۲۹ سالم.وضع مالی هم معمولی مسلما تو این شرایط اقتصادی ماهم مثل بقیه استرسهای خودمونو داریم😭😭نمیدونم دوست نداشتم دوباره باردار بشم بارداری قبلیم شیر به شیر بود
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
استرس چی داری اگه خودت اقدام کردی که هیچی اگرم ناخواسته بوده اشکالی نداره در هر صورت ایشالا به سلامتی اصلا استرس نداشته باش واس نی نی خوب نی همه چیو بسپر ب خدا
نه خداروشکر مشکلی نداشتم ولی لوله هامو بستم دکترم میگفت واقعا این سزارین چهارمته🙄🙄🙄🙄 میگفت بد ...
خدا رو شكر. دوست منو انقدر ترسوندن داره سكته ميكنه بيچاره. دكترش گفته شايد اصلا لازم باشه رحمت خارج بشه. مشكلي هم از قبل نداشت. فقط به خاطر سومين سزارين اين احتمالو دادن
اولش سخته یعنی خیلی سخته ولی یک ماه که میگذره عادت میکنی،ولی من سزارین سومم از همه راحت تر بود و روز بعدش راه افتادم ،خدا یه صبر و قدرت بدنی هم بهم داده که نگو،یادمه سر اولیم تا ۴۰روز دراز کش بودم