2777
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اخه ميگن سومين سزارين هم خطرناكه شما مشكلي پيش نيومد برات؟؟؟ ميگن توي سومي احتمال چسبندگي زياده و گ ...

دکترت روعوض کن ضرمیزنه  به نظرم بیمارستان خاتم الانبیا دکترای خوبی داره باز خواستی سوال میکنم

همیشه ۱۸ساله هستم  
تمام بارداریام ناخواسته بود😭😭😭😭هر کدوم یه جور خاصی شد

من‌پسرم با اولین رابطه زناشویی بود این پسرمم تو قرص باردار شد

تنها بچه خواسته م دخترم بود 😂😂😂

که اونم‌ ۲۲ماه طول کشید و مابینش دوتا سقط ۵هفته  داشتم 

نگران زایمانمم نگران جنسیتش.نگران روزای اول زایمان بعدش بچه داری😭😭بچه هام که به شدت وابسته خودمن.اصلا یکذهفته است خواب  ندارم.میخواستم بندازم شوهرم گفت من کاری ندارم ولی میدونم تا اخر عمرت عذاب وجدان میگیری تو دلشو نداری نکن

@dastankhane93

شوهر منم گیر داده به سومی....خیلی خیلی عذرخواهی میکنم دیروز چقدر التماسش کردم بره داروخانه برام ا و ر ژ ا ن س ی بخره....

تو فکر امپول سه ماهه هستم...از این هم میترسم اخه 

تمام شهر هم زلیخا شدند....تو یوسف باش....
دکترت روعوض کن ضرمیزنه  به نظرم بیمارستان خاتم الانبیا دکترای خوبی داره باز خواستی سوال میکنم

من كه بارداري اولمه. طفلي دوستم اينطور شده. خيلي ناراحته ميگه توي ٢٨ سالگي رحمم رو دربيارن چي 

مرسي حتما بهش اطلاع ميدم. دلم كمي اروم شد

خدايا مرسي ❤️
من‌پسرم با اولین رابطه زناشویی بود این پسرمم تو قرص باردار شد تنها بچه خواسته م دخترم بود 😂😂😂 ک ...

من اولی رو ناخواسته و با جلپگیری دومی رو با قرص اینم با...........که انگار سوراخ بوده

@dastankhane93
تمام بارداریام ناخواسته بود😭😭😭😭هر کدوم یه جور خاصی شد

اخی منم دخترم ناخواسته بود ولی چه میشه کرد الانم که بارداری ایشالا به سلامتی یه نی نی خوشگل بغلت میگیری اصلا بد به دلت را نده

هر چی رو آدما بیشتر زوم کنی بی کیفیت تر ميشن

خانما برام دعاکنید ازتهوع و استفراغ شدید دوروزه بیمارستان بستریم حتی قرص ضد تهوعم روهم نمیتونستم نگهدارم خسته شدم ازاین وضع هیچی روم تاثیر نداره،من پشت دستموداغ کنم دیگه حتی رابطه داشته باشم اووووف

خانما برام دعاکنید ازتهوع و استفراغ شدید دوروزه بیمارستان بستریم حتی قرص ضد تهوعم روهم نمیتونستم نگه ...

وای منم مثل تو بودم خیلی بد بود اون روزا،می گفتم دبگه هیچوقت باردار نمیشم .الان دارم برای سومی نقشه می‌کشم  

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.
2790
2778
2791
2779
2792