2777
2789
استارتر این حست نهایتش دوهفته سمن بعد از دوهفته پذیرفتمش الانم عاشقشم🤩🤩🤩🤩🤩😢

من بچه دومم رو یکسال بعداز تولدش تونستم از ته دل دوستش داشته باشم چون خیلی از چیزامو از دست داده بودم اصلا حال روحی خوبی نداشتم ولی خوب الان جونم به جونش بنده

@dastankhane93

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نگران زایمانمم نگران جنسیتش.نگران روزای اول زایمان بعدش بچه داری😭😭بچه هام که به شدت وابسته خودمن.ا ...

فکر کردن بهش از توموقعیتش بودن بدتره من وقتی فهمیدم سومی رو باردارم تا دنیا بیاد هروقت یادم میوفتاد سومیه گریه میکردم به همین چیزا فکرمیکردم موقعی که دنیا اومد دیدم به اون  سختی که فکرمیکردم نبود

الانم کلا درگیر دعواهاشونم

گله از دست کسی نیس ، مقصر دل دیوانه ماست😊

وای شما دقیقا خود من هستید .منم مثل شما سومی رو باردار شدم به طور نا خواسته.تا یکماه همش گریه میکردم زمانیکه نوبت برای کورتاژ گرفته بودم انگار یه نیروی قوی به من میگفت نکن اینکار رو.شب پشیمون شدم و زنگ زدم به دکتر کنسل کردم.منم مثل شما دو تا دختر دارم امروز سونوگرافی ان تی دارم .از دیشب تا حالا خوابم نرفته.اول از همه دوست دارم بچه ام سالم باشه و بعد دوست دارم پسر باشه.من الان به جز خودم و همسرم کسی نمیدونه باردارم.چون  میترسم حرف های دیگران ناراحتم کنه.گذاشتم خودشون بفهمن.شما هم مطمئن باش باهاش کنار میاید.خدا خیلی بزرگه حتما حکمتی بوده.

زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه هاست.

منم سومی رو نا خواسته باردار شدم 

عید به دنیا میاد 

خیلی نگرانم 

کاش اونایی که سه تا دارن بیشتر از تجربه هاشون بگن

یه دختر 7 ساله و یه پسر 2 ساله دارم 

دست من تو دست خداست 💖💖💖  همه چیز دست من و خداست  💖💖💖                             خدایا شکرت 💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕
2790
2778
2791
2779
2792