2777
2789
عنوان

داستان چیه ؟ 😥

| مشاهده متن کامل بحث + 1046 بازدید | 96 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بارها شره تو همین نی نی سایت دخترای مجرد میگن با دوست پسرامون رابطه داریم خیچکس هم چیزی نمیگه و اطرافتونم از این دخترا زیاد دیدیداما چون اونی که طلاق گرفته ی اسم تو شناسنامه اش هست گناه کاره درصورتی که کاملا واضح کی اشتباه کرده و از کی باید ترسید. متاسفم برا این طرز فکرتون. بعضب کامنتارو میخونم واقعا برا کسی که نوشته دعا میکنم ی کم سواد و شعور پیدا کنه

خدايا پس كي ميخواي از اون نگاها كه حواسمون نيس به زندگي مون بندازي🤩🤩🤩🤩🤩
بله جان من فقط استارترم،فقط قصدم نوع رفتار و سیاست های رفتاری خانومای مطلقه بود که دوستان بحث رو کشو ...

منم منظورم به بعضی ب ظاهر خانم بود نه شما

خدايا پس كي ميخواي از اون نگاها كه حواسمون نيس به زندگي مون بندازي🤩🤩🤩🤩🤩

الان که عادی هست و جا افتاده تو جامعه زمان قدیم که اینجوری نبود پدر بزرگم تو شهر از لحاظ زیبایی معروف بوده خانواده خوب و مجرد  اونوقت مادر بزرگ رو گرفته که مطلقه بوده و یا بچه داشته که تو طلاقش فوت میکنه بچه.تازه مادربزرگم رو خیلی هم دوسداشته و حرف حرف مادر بزرگم بوده .خدا رحمتشون کنه.مردی به این چیزاس نه تعصبات بیجا

بلدن و باتجربه و قلق دستشونه...بعضی هاشون راحتن و  طرف رو خوب تر و خشک میکنن این روابط برای مرد وابستگی میاره و از کدبانو گریش هم لذت میبره..و در واقع نکته اصلیش همینه و برای بعضیها هم اقتصادی مهمه چون کم خرج ترن.....پس علت اصلی گرایش به خانمهایی با این شرایط،،، یا روابط خوب و لذید هست و یا بصرفه بودنشون و یهدسری ها هم هستن که آقایون توسط این خانمها ساپورت اقتصادی هم میشن اینم یه علتشه....یکی از برادرای خودم به مادرم گفته بود سراغ یه زن برام بگیر دختر  نمیخام.....که در مورد برادرم علتش اقتصادیه که نمیتونه مخارج یه دختر رو گردن بگیره و از نظر سنی تو چهل ساله انتظار دختر ۲۰ ساله نداره دیگه.....

نظر خودم راجع به این قضیه که پسرا زن میگیرن کااااملا مثبته....بهتر از اینه که به فساد بکشن...رسمی و قانونیه‌

در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد.              انتقالی شغلیمو گرفتم و  نامزد شدم و اینکه صاحب یه خونه ی عالی و شیک شدم.  
عزیزم بقیه پست ها رو بخون متوجه منظورم میشی

من میفهمم منظورت چیه

با همه وجودم حس کردم 

واقعا خدا رحم کنه به دل اون مادری که میفهمه پسرش که یه عمر با زحمت بزرگش کرده افتاده زیر دست یه زن خراب که ۱۰ سالی ازش بزرگتره

و داره با چشماش میبینه که پسرش چطور داره پر‌پر میشه😔😔

که چطور اون زن پسرش رو معتاد کرده

الهی که خیر نبینن از زندگی شون 

الهی که مرگ براشون بشه آرزو 

الهی که خدا جوابشون رو بده

الهی خدا به دل اون مادرا رحم کنه😢😢😢😔😔😔

میشه یه صلوات از ته‌ته قلبت واسه درست شدن شغل همسرم بفرستی. ممنون دوست عزیزم😘😘😘😘😍😍😍😍
من میفهمم منظورت چیه با همه وجودم حس کردم  واقعا خدا رحم کنه به دل اون مادری که میفهمه پسرش ک ...

ممنون عزیزم..متاسفانه بعضیها اصل مطلب رو نگرفتن و هر چی دلشون خواست گفتن..البته واسه من مهم نیست چون الاعمال به نیات..خدا میدونه من قصدم چه کسانی بودن