سلام ، بچه ها یه چیزی میگم تو رو خدا به کسی بر نخوره ، داستان چیه که الان تازگیا پسرای مجرد دنبال خانومای مطلقه و بیوه ن ؟ این خانوما چه جوری این پسرا رو وابسته میکنن ؟
واقعا واسه یه عده خانوم.متاسفم. هیچ دختری ازدواج نکرده که بخواد طلاق بگیره.دلش نمیخواسته طلاق بگیره ...
قربونت برم اهمیت نده هرکسی در حد ظرفیت خودش نظر میده.وگرنه من پسر دیدم ماه کارمند بانک خوشگل و خوشتیپ یکی از اقواممون رو گرفت که پسره بعد چن ماه زندگی با نامردی طلاقش داد.حالا کدوم مردن؟شوهر اولش یا دومش؟واقعا آقاس خوب معلومه چون فکرش مث خیلیا به این نبوده که باکره بوده و مجرده.ذهن نباید فاحشه باشه
بچها خواهشا این حرفارو نزنید پشت سر همجنسای خودمون.اونوقت میگن زنا حقوق مساوی ندارن.چنان میگید از مط ...
عزیزم هدف این تاپیک صرفا این بود که واسم جالبه پسرایی که با خانومای مطلقه ازدواج میکنن مشکلی تو زندگی شون ندارن ولی با اکثر اونایی که با دخترای مجرد ازدواج میکنن کلی مشکل دارن تو رابطه شون
خداااای من کارمند بانک 😍 انشالله خوشبخت باشن همیشه 😍
آره.شوهر اولش معلم بود دختره از تهران رفت خونه شوهرش تو روستا باهاش زندگی کرد ولی بعدا یادش افتاد دختره خیلی لاغره بیش از حد.ولی خدا از اونجایی که ظلم به اون دختر رو دید براش درست کرد همون تهران پیش خانوادش بهترین ازدواج رو کرد الانم پسری داره.زنده باشه
شما ها واقعا خانومید که دارید درمورد هم جنستون اینجوری حرف میزنید مطلقه شرایط سخت داشته و جداشده اونم تو ایران با اون همه بدبختی وقتی هم جنس آدم اینجوری میگه از مردا دیگه نباید توقع داشت
خدايا پس كي ميخواي از اون نگاها كه حواسمون نيس به زندگي مون بندازي🤩🤩🤩🤩🤩
دل میشکنن.من اهل نفرین نیستم.ولی صبرم برا اینجور ادما زیاده.
قربون دلت برم.منم نامزدیم بهم خورده قبل از عقد.خیلی حالشونو میفهمم.من حتی شوهرم قبل از من عقد بهم زده بود اولش برام سخت بود قبولش کنم ولی خودمو گذاشتم جای اون گفتم ممکنه برا هرکسی پیش بیاد شاید گیر آدم مناسب نیوفتاده گناهش چیه. از اون موردش گذشتم ولی همون بلا قبلی رو سرم آوردن.بخدا خیلی از دخترای سرزمینم مظلوم واقع شدن.
پسر خاله من با یه زن ۵ سال بزرگتر مطلقه دوست شده ک یه دختر ۱۲ ساله داره و زنه خیلی پولداره و پسر خاله من خیلی خوشتیپ
🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹 🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴 شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟