2777
2789
عنوان

داستان چیه ؟ 😥

| مشاهده متن کامل بحث + 1046 بازدید | 96 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به همون دلیل که بعضی دخترای آشغالم افتادن تو تور کردن مردای متاهل چندشا😬😬

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

میرن دنبال اونا چون ببخشید ببخشید..دیگه راحتن برای اون کارا دردسر باکره بودن و اینا ندارن البته ...

نه منظورن دوستی نبود ، یکی از آشناهامون یه پسر پولدار و خوشتیپه بعد خانومش یه زن مطلقه ی زشت و بد هیکل از یه خونواده ی بدنام ، واقعا همه شاخ درآورده بودن 

🏃🏻‍♀️

به همون دلیل که بعضی دخترای آشغالم افتادن تو تور کردن مردای متاهل چندشا😬😬

والا 😥 حالا دخترا واسه پول اینا که مطلقه های بی پولم میرن که 😡

🏃🏻‍♀️

خب اون پسر کلا سن ازدواجش نیست.معلومه احساسی تصمیم گرفته

خب من این ازدواج ها رو میگم نه خدای نکرده دختری که دوران عقد طلاق گرفته یا سن کم ازدواج کرده و بعد دست روزگار اون رو بیوه کرده...آخه جدیدا مد شده زنهای سن بالا می رن سراغ جوون ها

خب من این ازدواج ها رو میگم نه خدای نکرده دختری که دوران عقد طلاق گرفته یا سن کم ازدواج کرده و بعد د ...

اونم خود اون جوون باید قبول نکنه وگرنه ممکنه کل شهر براش دام پهن کرده باشن خود اون جوون باید درست تصمیم بگیره.چون ممکنه با دختری همسن و سال خودشم آشنا بشه ولی دختره دختر خوبی نباشه و اصلا قصدش مثلا گرفتن مهریه و اخاذی باشه پس در هر صورت خانواده باید جوون رو روشن کنه انتخابش بر پایه ملاک های درست باشه

خوب داستان اينه كه خانماي مطلقه تجربه بودن با مرد هارو دارن و بلدن چجوري رفتار كنن و دوما تو رابطه ...

منظورم ازدواج بود ، کاش مجردا هم یاد بگیرن رفتار با یه مرد رو

🏃🏻‍♀️

اونم خود اون جوون باید قبول نکنه وگرنه ممکنه کل شهر براش دام پهن کرده باشن خود اون جوون باید درست تص ...

من که اصلا خوشم نمیاد که خانومای ۴۰ به بالا بخوان این کارا رو کنن و جوان مردم رو فریب بدن

دلم واسه پدر مادر اون پسر میسوزه همین..دیگه حرفی ندارم

واقعا واسه یه عده خانوم.متاسفم. هیچ دختری ازدواج نکرده که بخواد طلاق بگیره.دلش نمیخواسته طلاق بگیره ...

عزیزم حق باشماست ، اما من اول تاپیک هم اشاره کردم که لطفا به کسی بر نخوره چون واقعا قصد بدی نداشتم ، علت این تاپیک هم این هستش که خیلی جالبه پسرا با این خانوما مشکلی ندارن وقتی میرن زیر یه سقف ولی خیلی پسرا با یه دختر مجرد که ازدواج میکنن کلی مشکل پیدا میکنه رابطه شون ، موضوع همینه فقط 

🏃🏻‍♀️