2777
2789
عنوان

داستان چیه ؟ 😥

| مشاهده متن کامل بحث + 1046 بازدید | 96 پست

بعصیاتون خیلی بی ادبانه حرف میزنید

اگه منظورت اینه که واسه ازدواج که کلا قضیه آزاد بودن تو رابطه منتفیه چون خب واسه ازدواج میتونن راحت عقد کنن و رابطه باشه،  و اگه واسه دوستی میخوای که بازم دخترای مجردم الان خیلیاشون محدود نیستن

فکر میکنم دلیلش اینه که خانمایی که تجربه ازدواج و یه شکست رو دارن بیشتر قدر عشق و زندگی رو میدونن و بهتر میتونن و بلدن زندگی کنن 

منتظر اتفاقات خوبم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا به دل پدر مادر این پسرا فقط رحم کنه که چقدر واسه پسراشون امید و آرزو دارن

من متاهلم ولی خب مگه چه فاجعه ای رخ داده که رحم کنه؟

خب تازه شاید به نفعشونه باشه پسرشون با یه خانم اهل زندگی ازدواج کنه یا حتی دوست باشه 

منتظر اتفاقات خوبم 

بچها خواهشا این حرفارو نزنید پشت سر همجنسای خودمون.اونوقت میگن زنا حقوق مساوی ندارن.چنان میگید از مطلقه یا بیوه انگار دور از جوون خرابن.الان تو هر فامیلی از هر دو هست.اندازه ی کافی روزگار بهشون بد کرده اگرم دید بعضیا اینه لطفا خودمون باعث رواج همچین تفکراتی نشیم. اونقد دخترا هستن هزار جور رابطه دارن ولی اسم اینا چرا بد بشه آخه

چون شکست خوردن زندگی کن شدن قدر دان شدن

خیلیاشونم جذاب هستن بهتراز دخترای لوسن

و اینکه شاید قبل اینکه اینا بپرن ازدواج کنن قرار بوده این اقا همسرشون باشه قسمت نشده.مطلفه های ما باوقارند

فقط یکبار زندگی میکنی شاد باش بخند برقص ک میگذرد.خدایا مرسی
نمونش پسر همسایه ما با یه زن ۵۰ ساله

پسره چند سالشه؟

خب الان واقعا بیشتر مردم نمیتونن خرج چند نفرو بدن 

شاید ازدواج با یه خانم که حداقل امکانات مالی داره واسشون بهتر باشه،  به نظر من همون طور که زنا حق دارن با کسی ازدواج کنن که از نظر مالی تامینشون کنه خب پسری که وضع مالی خوبی نداره چه اشکالی داره تو ازدواج اینو در نظر بگیره؟ به هر حال همه آدما قصدشان از ازدواج فقط عشق و عاشقی نیست خیلی چیزای دیگه رو در نظر میگیرن مث همه اینایی که تو خواستگاری سنتی آشنا میشن و اول نکات مثبت طرف رو در نظر میگیرن بعد تصمیم میگیرن

منتظر اتفاقات خوبم 
خب عزیزم اگه پسر یا برادر دم بخت داشته باشی درک میکنی که سخته واسشون

اگر هر کسی خودشو یک لحظه جای طرف بذاره که ممکنه دست روزگار و قسمت این اتفاق رو برای خودش خواهرش دخترش بوجود بیاره اونوقت میدید فاجعه نیست.

خب عزیزم اگه پسر یا برادر دم بخت داشته باشی درک میکنی که سخته واسشون

من برادر مجرد داشتم و کوچکترین دخالتی تو ازدواجشون نداشتم اتفاقا زن داداش اولیم مطلقه بود و چند ماه با شوهرش تو خونه زندگی کرده بود در حالیکه داداش من یه عقد داشت فقط که اونم هیچ رابطه ای نداشتن و نامزدش موقع طلاق باکره بود

منتظر اتفاقات خوبم