2777
2789
عنوان

داستان چیه ؟ 😥

| مشاهده متن کامل بحث + 1046 بازدید | 96 پست
ممنون عزیزم..متاسفانه بعضیها اصل مطلب رو نگرفتن و هر چی دلشون خواست گفتن..البته واسه من مهم نیست چون ...

چون خودشون مطلقه بودن درست نخوندن و متوجه منظورتون نشدن

یکی مثل من که زخم دیده و دلش شکسته خوب حرف دل رو میفهمه

واقعا آدم نابود میشه . خرد میشه

دعا کن برامون 

برادر منم افتاده توی دام یه زن خراب

چند سالی بود که میدیدیم برادرم خیلی خیلی عوض شده ولی متاسفانه دیر فهمیدیم 

وقتی فهمیدیم که دیگه خیلی دیر بود

برادرم رو معتاد کرد که ازش دل نکنه و وابستش باشه

خدا رو شکر یه جورایی تونستیم از اون زن دورش کنیم ولی اعتیاد داغونش کرده 

پیر شده خیلی پیر شده توی اوج جونی داغون شده

دل مادرم پر پر شده

خیر سرش یه زن تحصیل کرده هم هست

الهی که به حق فاطمه ‌زهرا خدا خودش اون زن رو رسوا کنه وبه دل مادرم رحم کنه 

مادرم خیلی شکسته داغون شده

دعامون کن

میشه یه صلوات از ته‌ته قلبت واسه درست شدن شغل همسرم بفرستی. ممنون دوست عزیزم😘😘😘😘😍😍😍😍
بهترین کامنت تاپیک 😘👏

😙😙تاپیک شمام باحال بود عزیزم.

در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد.              انتقالی شغلیمو گرفتم و  نامزد شدم و اینکه صاحب یه خونه ی عالی و شیک شدم.  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون خودشون مطلقه بودن درست نخوندن و متوجه منظورتون نشدن یکی مثل من که زخم دیده و دلش شکسته خوب حرف ...

قربون دل شکسته ی مادرت.. الهییییئ خیییییلی ناراحت شدم عزیزم..ازته قلبم دعا میکنم انشالله به زودی مشکلتون حل بشه و داداش تون هم به راه درست هدایت بشه عزیزم..غصه نخور خدا بزرگه..براتون صلوات میفرستم

چون خودشون مطلقه بودن درست نخوندن و متوجه منظورتون نشدن یکی مثل من که زخم دیده و دلش شکسته خوب حرف ...

انشالله که برادرت از این وضعیت خلاص بشه عزیزم

ولی من که جواب دادم‌مطلقه نیستم و متاهل و از زندگیم راضی 

ولی قبول کنین که همه مثل اون خانم نیستن اصولا معتاد کردن مردی که میخوان باهاش ازدواج کنن نفعی واسه خودشون که نداره و چه فایده داره ازدواج با همچین مردی

اتفاقا برعکس خیلیاشون اون پسر رو جمع میکنن و زندگی میسازن حالا اون طرف برادر شما کلا انگار نرمال نبوده و یه خانم‌ با شخصیت نبوده

منتظر اتفاقات خوبم 

منطور استارتر توهین به خانومایه مطلقه نیست سوال اینه چرا پسرها به دخترایه مجرد هم کفو گرایش ندارن ؟نتیجه این ازدواجها این میشه که دخترها هم شانس ازدواجشون کم میشه اوناکه نمیتونن برن با مرد بیوه

منطور استارتر توهین به خانومایه مطلقه نیست سوال اینه چرا پسرها به دخترایه مجرد هم کفو گرایش ندارن ؟ن ...

خب عزیزم مطلقه ها هم دخترایی هستن که یک بار ازدواج کردن و شانس نیاوردن و اتفاقا بدشانسی آوردن و یه شکست رو تجربه کردن چه فرقی میکنه 

منتظر اتفاقات خوبم 
منطور استارتر توهین به خانومایه مطلقه نیست سوال اینه چرا پسرها به دخترایه مجرد هم کفو گرایش ندارن ؟ن ...

دقیقا منظورم همین بود بخدا 😥 خدا خیرتون بده 😔

🏃🏻‍♀️

منم مطلقه بودم .شوهر سابقم معتاد بود و خانوادشم خیلی اذیتم میکردن تازه برادر شوهرم قصد تجاوز داشت فرار کردم.اما خدا کمکم کرد یه اقا ک خودشم قبلا خانومشو طلاق داده بود تازه یه پسر کوچولو هم داشت اومد خواستگاریم ۶ سالم ازم بزرگتره ولی خدایی خیلی آدم خوبیه خانوادشم خوبن.الان پسرش منو مامان صدا میزنه اصنم به یاد مادرخودش نمیوفته.چون الان باردارم همیشه میگه مامان منم توی شکم تو بودم مث نی نی.

خدایا شکرت❤️

منم مطلقه بودم .شوهر سابقم معتاد بود و خانوادشم خیلی اذیتم میکردن تازه برادر شوهرم قصد تجاوز داشت فر ...

خدااااروشکر عزیزم خوشبختیت پایدار 😍😍بخداقصد من از این تاپیک توهین به خانومای مطلقه نبود ، منظورمو درست نفهمیدن 😥

🏃🏻‍♀️

انشالله که برادرت از این وضعیت خلاص بشه عزیزم ولی من که جواب دادم‌مطلقه نیستم و متاهل و از زندگیم ر ...

عزیزم فقط شما جواب اون خانم رو ندادی .خانمای دیگه هم بودن

اون خانم هم منظورشون زن‌هایی مثل این زن بودن که پسرایی مثل برادر من رو بدبخت کرده نه همه مطلقه‌ها یکم همه زود حرفش رو قضاوت کردن

این زن هم کم‌کم ۱۰ سالی از برادرم بزرگتره و خودش عروس و داماد داره برادرم همش ۳۲ سالشه و چند سالیه که گرفتار این خانم شده

متاسفانه برادر منم مثل پسرای دیگه به این فکر میکرد که داره با کسی ازدواج میکنه تحصیلکرده و شاغله و نیازی به خرج کردن ‌زیادی نداره که بخواد خرج کنه و پیش خودش گفته یه زن مفت گیرم افتاده که خرجم میکنه و همین باعث نابودیش شد 

هییییی چی بگم از این دل که.....

این زن به ظاهر روشنفکر و تحصیلکرده هم برادرم رو معتاد به شیشه کرد 

و الان ما موندیم با توهمات برادرم که دیگه از بین نمیره و حتی نمیتونیم راضیش کنیم دارو مصرف کنه

ای کاش این پیام من رو پسرای مثل برادرم بخونن و من رو هم جای خواهرشون بدونن 

دوست دارم بهشون بگم که برادر من نکن ، با خودت با زندگیت ،با دل مادر و پدرت ،با دل خواهر و برادرت ،با جونیت بازی نکن

بخدا که همه اینا رو با بغض اشک و سردرد مینویسم

میشه یه صلوات از ته‌ته قلبت واسه درست شدن شغل همسرم بفرستی. ممنون دوست عزیزم😘😘😘😘😍😍😍😍