2777
2789
عنوان

عکس رنگی رحم

3238 بازدید | 50 پست

من قائمشهری ام.میخوام عکس رنگی رحم بگیرم.پیش کی برم؟ ترجیح میدم با بیهوشی باشه.طاقت درد ندارم.حتی وقتی قارچی میشم نمیتونم تحمل کنم اون وسیله پلاستیکی بره تو واژنم برای ریخته شدن دارو تو واژن.

منم این ماه باید برم اما بدون بیهوشی بابل پیش دکتر مهرایین

با بیهوشی جایی سراغ ندارید؟ یه سوال دیگه دکترم گفته از روز دوم پریودی قرص ضدبارداری بخورم.اشکالی نداره بعده پریودیم برم برای عکس در حالی که قرص ضدبازداری هم‌میخورم؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عکس بین روزای هشتم تا یازده دوازدهمه پریودیه،،اگه خیلی خیلی حساسی بیهوشی بگیر وگر نه اصلا اون چیزی نیست که فکر کنی،چند ثانیه یه درد پریودی میاد میره

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،

[QUOTE=81943671]عکس بین روزای هشتم تا یازده دوازدهمه پریودیه،،اگه خیلی خیلی حساسی بیهوشی بگیر وگر نه اصلا اون چیزی ن ...[/QUOTEمن با اون چیزی که وارد واژنم میکنن مشکل دارم وقتی میخوام سونوی واژینال بشم سختم میشه که دستگاهرو میخوان بزارن تو واژنم.این چطوریه سخته؟درد داره؟

[QUOTE=81943671]عکس بین روزای هشتم تا یازده دوازدهمه پریودیه،،اگه خیلی خیلی حساسی بیهوشی بگیر وگر نه ...

عین دستگاهه معاینست دیگه،خودتو سفت نکن،نفس عمیق بکش،راستش منم کانال واژنم خیلی تنگه و منم اذیت میشم ولی قابل تحمله

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
عین دستگاهه معاینست دیگه،خودتو سفت نکن،نفس عمیق بکش،راستش منم کانال واژنم خیلی تنگه و منم اذیت میشم ...

یعنی بیشتر فرو نمیبرن داخل؟ دستگاه معاینه سونوی واژینای منظورتونه؟ من همش فک میکنم دستگاهش باریکه و با درد وارد میشه

یعنی بیشتر فرو نمیبرن داخل؟ دستگاه معاینه سونوی واژینای منظورتونه؟ من همش فک میکنم دستگاهش باریکه و ...

نه عزیزم مثل دستگاهیه که معاینه میکنن،دهانه واژنو باز میکنن بعد با یه لوله به باریکی لوله سرم ماده رو تزریق میکنن،،،اون که عکس میگیره یه دستگاه بزرگه که مثل عکس رادیولوژی که میشینی رو یه تخت ،،،اون ازت عکس میگیره

نه عزیزم مثل دستگاهیه که معاینه میکنن،دهانه واژنو باز میکنن بعد با یه لوله به باریکی لوله سرم ماده ر ...

واااای چقدر وحشتناااک لوله سرم.این خیلی بااریکه.دردم داره؟

واااای چقدر وحشتناااک لوله سرم.این خیلی بااریکه.دردم داره؟

نه دختر خوب،خیلی باریکه،اصلا متوجه نمیشی،

نه دختر خوب،خیلی باریکه،اصلا متوجه نمیشی،

اخه من وقتی قارچی میشم اصلا نمیزارم اون شی پلاستیکی باریو وارد واژنم بششه انگار کل بدنم تیر میکشه.چون که خیلی باریکه اینجوری میشم

اخه من وقتی قارچی میشم اصلا نمیزارم اون شی پلاستیکی باریو وارد واژنم بششه انگار کل بدنم تیر میکشه.چو ...

یه دقیقه وایسا الان با عکس میگم بهت