2777
2789
عنوان

عکس رنگی رحم

| مشاهده متن کامل بحث + 3242 بازدید | 50 پست

بعد با این وسیله اسپکلوم،چند ثانیه دهانه واژنتو باز میکنه،تا کاتتر که توی عکس بعدی میزارم رو وارد کنه،بعد زود درش میاره

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه دختر خوب،خیلی باریکه،اصلا متوجه نمیشی،

عزيزم چرا اينجوري اصلا ميگيد منم همين حرفا گوش دادم ولي چسبندگي هر دو لوله داشتم مرگ جلو چشام ديدم از نظر روحي و جسمي آسيب ديدم

خدایِ مهربـــون شكرت🙏🏻

اینم کاتتره،،،تا اونجا که خط نارنجی کشیدم میکنه تو بدنت،اصلا اگه نبینی نمیفهمی،فقط درد عکس رنگی لحظه اییه که ماده حاجب از طریق همین کاتتر وارد بدن میشه،یه درد پریودی چند لحظه میاد و میره

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،

استارتر عكس رنگي دو حالت داره اگر لوله هات باز باشه درد نداري اما اگر بسته باشه فوق العاده درد داره انشالا كه برا شما چسبندگي وجود نداشته باشه

ساري مركزي داره كه با بيهوشي انجام بده ميتونيد تو گوگل سرچ كنيد

خدایِ مهربـــون شكرت🙏🏻

نترس عزیزم انقدرها هم وحشتناک نیست

به این فکر کن اگه مادر بشی بخوای طبیعی بیاری  درد بیشتری رو باید تحمل کنی 

من یه ماه بعد عکس رنگی باردار شدم . درد اون لحظه فقط ۲۰ ثانیه اس شبیه درد پریودی.

بعدش از جات بلند میشی میره عکس دوم رو میندازی

من لوله ی راستم کاملا مسدود  شده با لوله ی چپ باردار شدم. الحمدالله

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم
عزيزم چرا اينجوري اصلا ميگيد منم همين حرفا گوش دادم ولي چسبندگي هر دو لوله داشتم مرگ جلو چشام ديدم ا ...

موقع تزریق درد داره،مگه خود کاتتر وارد کرد درد داشتی؟؟؟ایشون از درد دستگاه نگرانه

والا منم چسبندگی داشتم درد داره ولی نه در  حدی که بخوای بیهوش شی،البته تحمل بدن ها فرق داره

عزيزم چرا اينجوري اصلا ميگيد منم همين حرفا گوش دادم ولي چسبندگي هر دو لوله داشتم مرگ جلو چشام ديدم ا ...

با دقت نخوندید ،من در مورد وارد کردن کاتتر گفتم متوجه نمیشی

منم همون لحظه دردم کم بود بعدش ۱۲ ساعت تا پای مرگ رفتم از درد ۶ تا ژلوفن خوردم .بعد فهمیدم چون لولم بسته  بوده  دردم زیاد .

یه ماه افسردگی گرفتم که تو ۲۴سالگی لولم بسته شدم

ولی ماه بعدش بی بی چکم مثبت شد حال روحیم برگشت

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم
كسي كه از اول كارش ميترسه ديگه الباقي بماند

منم میترسیدم چون تصور درستی نداشتم که اصلا چی هست،فقط شنیده بودم درد داره،،،الانم سعی کردم ترسیم کنم برای استارتر که بدونه چی به چیه،

منم همون لحظه دردم کم بود بعدش ۱۲ ساعت تا پای مرگ رفتم از درد ۶ تا ژلوفن خوردم .بعد فهمیدم چون لولم ...

الهی شکر

منم همون لحظه دردم کم بود بعدش ۱۲ ساعت تا پای مرگ رفتم از درد ۶ تا ژلوفن خوردم .بعد فهمیدم چون لولم ...

خداروشكر عزيزم

من خيلي با روح و روانم بازي شد تا مدتها كابوس ميديدم 

يه لوله ام باز شد اما چون از درد از حال رفتم دكتر لوله ديگمو باز نكرد الان سه ماهم شده فعلا كه خبري نيس😔😔😔😔

خدایِ مهربـــون شكرت🙏🏻
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792