2777
2789
عنوان

عکس رنگی رحم

| مشاهده متن کامل بحث + 3242 بازدید | 50 پست
خداروشكر عزيزم من خيلي با روح و روانم بازي شد تا مدتها كابوس ميديدم  يه لوله ام باز شد اما چو ...

ایشالا زودتر باردار میشی،من سه سال پیش انجام دادم،لوله راستم بسته بود با تزریق باز شد،سه سال و نیمه هزار جور دوا درمون کردم😔😔😔

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
منم میترسیدم چون تصور درستی نداشتم که اصلا چی هست،فقط شنیده بودم درد داره،،،الانم سعی کردم ترسیم کنم ...

انقدر بهم گفتن درد نداره بدون بيهوشي برو الان ميبينم يكي ميگه ياد خودم ميفتم بخدا قسم مرگ جلو چشام ديدم وسط كار از درد از حال رفتم 😔

خدایِ مهربـــون شكرت🙏🏻

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ایشالا زودتر باردار میشی،من سه سال پیش انجام دادم،لوله راستم بسته بود با تزریق باز شد،سه سال و نیمه ...

مرسي عزيزم

دلم برا خودمون ميسوزه يكي راحت بچه مياره نميخواد سقط ميكنه اونوقت ما ...😔😔😔

خدایِ مهربـــون شكرت🙏🏻
خداروشكر عزيزم من خيلي با روح و روانم بازي شد تا مدتها كابوس ميديدم  يه لوله ام باز شد اما چو ...

وضعیت شوهرت خوبه؟

شوهر من واریکوسل گرید ۲ داره. عمل هم نکرد 

دکترم همون ماه که منو فرستاد عکس  رنگی شوهرمم  فرستاد ازمایش اسپرم

بعد هردو ازمایش خون واسه کم کاری تیرویبد

مشخص شد من لوله راستم بستس اون کمبود اسپرم 

به اون ۴ تا قرص قوی داد منم فرستاد پیش متخصص  غدد 

چون کم کاری  تیرویید داشتم دارو خوردم

ماه بعد عکس رنگی حامله شدم

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم
وضعیت شوهرت خوبه؟ شوهر من واریکوسل گرید ۲ داره. عمل هم نکرد  دکترم همون ماه که منو فرستاد عکس ...

آره شوهرمم پيشه ارولوژي رفت معاينه كرد گفت مشكل نداري حالا نميدونم برا اون لوله ام با بيهوشي دوباره برم عكس رنگي يا برم لاپاراسكوپي

دكترم كه گفت صبر كن با يه لوله هم امكانش هست

خدایِ مهربـــون شكرت🙏🏻
انقدر بهم گفتن درد نداره بدون بيهوشي برو الان ميبينم يكي ميگه ياد خودم ميفتم بخدا قسم مرگ ...

آخی،حق داری،،،شنیدم بعضی ها خیلی اذیت شدن،ایشالا جواب دردامونو زود زود بگیریم،،،هنه منتظرا

من واسه پانکچرم به دارو بیهوشی حساسیت دادم،چند ساعت تمام فقط بالا می اوردم،،،انقدر درد کشیدم،اخرشم منفی شد😔😔

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
مرسي عزيزم دلم برا خودمون ميسوزه يكي راحت بچه مياره نميخواد سقط ميكنه اونوقت ما ...😔😔😔

آخ گفتی،تو  اطرافیانم پارسال دو نفر عمدی سقط کردن،سر بی حوصلگی و اینکه خوشی کنن و حوصله بچه نداشتن،،،

آخی،حق داری،،،شنیدم بعضی ها خیلی اذیت شدن،ایشالا جواب دردامونو زود زود بگیریم،،،هنه منتظرا من واسه ...

😔😔😔ايشالا هرچه زودتر نتيجه بگيري عزيزم بخدا من خودم ١٨ماه اقدامم اما شماهارو ميبينم ميگم خدايا اينا الويت دارن اول دامن اينا سبز بشه ما هنوز جا داريم 

از ته قلبم برات دعا ميكنم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

خدایِ مهربـــون شكرت🙏🏻
آره شوهرمم پيشه ارولوژي رفت معاينه كرد گفت مشكل نداري حالا نميدونم برا اون لوله ام با بيهوشي دوباره ...

با یه  لوله هم میشه باردار شد امیدت فقط به خدا باشه

فقط خدا میتونه انسانی رو خلق کنه.

توکل بر خدا جواب میگیری استرس نداشته باش. 

ما ژل رویال هم خوردیم کپسولش باعث  تقویت تخمک میشه

جنسینگ ژل رویال تقویت اسپرم.  به شوهرت ویتامین e. C.بده کلا خوبه براس

یادمه دکتر میگفت ایمنی بدن زن نباید قوی باشه ایمنی زیاد اسپرم رو می کُشه. دفع میکنه.

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم
با یه  لوله هم میشه باردار شد امیدت فقط به خدا باشه فقط خدا میتونه انسانی رو خلق کنه. توکل بر ...

ژله رويال هم گرفتم دامادمون تو كار زنبورداريه خودش برام گرفت اصله اصلِ حالا اين ماه خورديم تا ببينيم خدا چي ميخواد 

قضيه ايمني بدن نميدونستم يه پيگيري ميكنم مرسي كه گفتي❤️

خدایِ مهربـــون شكرت🙏🏻
😔😔😔ايشالا هرچه زودتر نتيجه بگيري عزيزم بخدا من خودم ١٨ماه اقدامم اما شماهارو ميبينم ميگم خدايا اي ...

مرسی عزیزم،انتظار سخته،یه ماه و یه سال نداره،،،

وا چرا دکترم گفت بگیرم ...مرسی جواب دادی

میخوای ای یو ای کنی؟؟؟واسه اونم استفاده میشه