2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه توضیح بدی یعنی چی ؟ چه احساسی داری ؟از کی اینجوری شدی ؟

الان ۵ ماهه باردارم هستم یعنی مثلا خودمو ویشگون میگیرم حس میکنم ولی میگم این من نیستم یکی دیگست یعنی خودمو باور ندارم باور ندارم ک این منم

میشه برای سلامتی دخترم کوچولم  یه صلوات مهمونش کنید  
الان ۵ ماهه باردارم هستم یعنی مثلا خودمو ویشگون میگیرم حس میکنم ولی میگم این من نیستم یکی دیگست یعنی ...

از کی این احساسو داری ؟ یعنی از زندگیت راضی هستی ؟مشکلات عصبی نداشتی ؟

اینایی که میگی تلقینه بهتره بری بیرون بگردی با دوستاتو و خونوادت باشی تو تنهایی هزار جور فکر میلد سر ...

خب از کجا بدونم این منم نه کس دیگه ای فکر میکنم خودم نیستم همینو بگو آبجی مشکلم حل میشه

اینایی که میگی تلقینه بهتره بری بیرون بگردی با دوستاتو و خونوادت باشی تو تنهایی هزار جور فکر میلد سر ...

شما از کجا میفهمی خودتی 

آره الان ۵ ماهه 

دکتر نرفتی ؟همچی احساسی من خیلی گذرا و کوتاه داشتم اونم بخاطر اعصاب ضعیفم این اتفاق میفتاد که صدای خودمو میشنیدم یجور دیگه .انگار خالی بودم .یه حس بدی بود .خداروشکر خوب شدم 

دکتر نرفتی ؟همچی احساسی من خیلی گذرا و کوتاه داشتم اونم بخاطر اعصاب ضعیفم این اتفاق میفتاد که صدای خ ...

چرا رفتم ولی خوب نشدم

منم چندین سال قبل ازین فکرا داشتم البته بچه بودم. معلومه ذهنت خسته س انگار یه مدت خیلی درگیر بودی با خودت. مدیتیشن یوگا مراقبه خیلی بهت کمک میکنه. اینا همشون ذهن رو آروم میکنن. موسیقی ملایم حین یوگا و رقص با آهنگای آروم حالتو بهتر میکنه. یوگا برای بارداری هست اگه در دسترست نیست میتونی از یوتیوب ببینی. اینا همشون ورزش ذهن هستن.