2789

یه بار دیگه ام همچین تابپیک زدی  همه گفتن برو دکتر برو دکتر دیگه  مشگل روحی روانی حتما پیدا کردی مشاپر برو یهو بچه به دنیا میاد نیگی این بچه من نیست بچه جناست بعد خفش میکنی  هزار داستان برو دکتر درمان شی حتما عزیزم  خودت نیستی یعنی چی حرفا میزنایی 

یه صلوات واسه سالم بودن بچم لطفا بفرستید ممنونم 🙏🙏🙏بعد از پنج سال چشم انتظاری خدا بهم داده بی صبرانه منتظرم بقلش کنم ... استراحت مطلقم روزهایی سختی سپری میکنم
فقط به این میرسم که بیتام یه سری خاطرات هویت دارم همچیم احساس میکنم فقط به خودم نمیرسم نمیدونم من یع ...

من یعنی تو و ی عالم خاطره ک داری

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه بار دیگه ام همچین تابپیک زدی  همه گفتن برو دکتر برو دکتر دیگه  مشگل روحی روانی حتما پید ...

خیلیم ابجی داغون نیستم ک بچمو بکشم الانم دارو میخورم بهترم ولی تنها فکرم همینه 

میشه برای سلامتی دخترم کوچولم  یه صلوات مهمونش کنید  
فقط به این میرسم که بیتام یه سری خاطرات هویت دارم همچیم احساس میکنم فقط به خودم نمیرسم نمیدونم من یع ...

میفهممت. برای منم همیشه سوال بود که من یعنی چی. اتفاقا برای هر انسانی یه دوره ای باید همچین سوالایی پیش بیاد تا دنبال هویت واقعیش و علت حضورش تو دنیا باشه. اما مساله اینجاست که هیچ کس جز خودت نمیتونه بهت کمک کنه. یعنی سوالت  و جوابت در درونته. از خودت باید بپرسی. آدم تو یه مرحله ای به پوچی میرسه. بعد ازون پوچی بیرون میاد و به حقیقت نزدیک میشه. یعنی به اعتقاد من به خدا نزدیک میشه. اگه فرصتشو داری یکم تمرکز کن مدیتیشن هم تاثیر داره. باید از فکرای اضافی خودتو خلاص کنی و با خودت خلوت کنی. سعی کنی فکر نکنی. وقتی بتونی به مرحله ای برسی که ذهنت آرومه و فکر جانبی گذشته و آینده رو نمیکنی اون وقته که میتونی با خودت تنها باشیو به خودت فکر کنیو اون من رو پیدا کنی. 

هرکسی کو دور ماند از اصل خویش...... بازجوید روزگار وصل خویش

میفهممت. برای منم همیشه سوال بود که من یعنی چی. اتفاقا برای هر انسانی یه دوره ای باید همچین سوالایی ...

مرسی گلم باشه 

میشه برای سلامتی دخترم کوچولم  یه صلوات مهمونش کنید