خواهرم تا چند سال پیش چند تا خواستگار خیلی خوب داشت ولی رد کرد تو این یکی سال اخیر کسی نیومده دیگه تا چند روز پیش که دوست شوهرم پا پیش گذاشت پسره همه چیزش اوکی فقط سنش خیلی زیاده .به شوهرمم میگم نظرت چیه در موردش میگه من نظری ندارم
حالا نمیدونم بگم به خواهرم یا نگم یا اگه بگم شاید ناراحت بشه نمیدونم چیکار کنم
دیشب شندسم ی دختر۱۷ساله با ی اقایه سیو خورده ای ساله ازدواج کرده
خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄 قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤ غصه نخور دیووووونه 😄 کی دیده شب بمونه؟😍 بالاخره همه چی درست میشه 😔 درستم نشد تموم که میشه 💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔
بنظر من صرفا بخاطر سنش رد کردن کار درستی نیست. چون سیزده سالم خیلی فجیع نیست.من حداقل چهار پنج نفر درجه یکام همینقد اختلاف سن دارن .خیلی هم خوشبخت و موفق...از نظر من ک اختلاف سنیشون انقدرا زیادم نیست...حتمآ با خواهرتان در میان بگذارید تا خودش تصمیم بگیره. خصوصا ک میگید چن ساله کیس مناسبی نداشته
عزیزم این اختلاف سنی برای زیر 30 سال خیلی مشکل سازه. برای خانم زیر 30 سال هرچقدر اختلاف سنی کمتر باشه بهتره. هرچقدر بره بالای 30 مشکل سازی اختلاف سنی کم تر میشه. الان خواهر شما به ثبات شخصیت نرسیده ولی اون آقا به دوران پختگی رسیده. این خیلی سخته! به نظر من هرچقدرم نکات مثبت داشته باشه این اقا اصلا به درد خواهرتون نمیخوره.