2777
2789
عنوان

خواهرم

808 بازدید | 67 پست

خواهرم تا چند سال پیش چند تا خواستگار خیلی خوب داشت ولی رد کرد تو این یکی  سال اخیر کسی نیومده دیگه تا چند روز پیش که دوست شوهرم  پا پیش گذاشت پسره همه چیزش اوکی فقط سنش خیلی زیاده .به شوهرمم میگم نظرت چیه در موردش میگه من نظری ندارم 

حالا نمیدونم بگم به خواهرم یا نگم یا اگه بگم شاید ناراحت بشه نمیدونم چیکار کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهرم۲۷  اون اقا ۴۰

چه خبره،خبر نگوووووو،من جای خواهرت بودم میکشتمت

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

سنی نداره که خواهرت

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐
وقتی شوهرت میگه نظری ندارم یعنی طرف به درد خواهرت نمیخوره

اخه از همه لحاظ خوبه 

دکتری ژنتیکه وضع مالیش خوبه در حد پدرمه 

اختلاف طبقاتی نداریم خانواده ها به هم میخورن 

به ظاهر ادم با اخلاقیه 

فقط سنش.....

هر چی ام به شوهرم میگم تو میشناسیش یه چیزی بگو میگه من خواهر تو رو مثل خواهر خودم دوس دارم ولی بهتره دخالت نکنم پس فردا چیزی شد از چشم من میبینین

البته  باهاش حرف زدنی ازش بپرس فاصله سنی تا سقف چن سال رو دوس داری،اگ آن کم گف نگو اگ زیاد گف بگو

اخه از همه لحاظ خوبه  دکتری ژنتیکه وضع مالیش خوبه در حد پدرمه  اختلاف طبقاتی نداریم خانو ...

خب راست میگه شوهرت. و اینکه به نظر من این آقا یه چیزای مخفی توی زندگیش داره که شوهرت تضمینش نمیکنه

اخه از همه لحاظ خوبه  دکتری ژنتیکه وضع مالیش خوبه در حد پدرمه  اختلاف طبقاتی نداریم خانو ...

به به همه چیش خوبه،قیافه اش چطوره؟اختلاف سنی تو شوهرت چقدره