2777
2789
عنوان

خواهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 808 بازدید | 67 پست
سنش زیاد نیس ولی  خودش خیلی ناراحته که  هم سن و سالاش ازدواج کردن مدام میگه کاش فلانی رد ن ...

اها

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

البته  باهاش حرف زدنی ازش بپرس فاصله سنی تا سقف چن سال رو دوس داری،اگ آن کم گف نگو اگ زیاد گف ب ...

موافقممممم....

چون خواهر من از اول اولشم  همیشه میگفت من باید شوهرم راحته راحت ۱۰سال ازم بزرگتر باشه   متنفر بود از پسری که با اختلاف ۵یا ۶سال اختلاف که میومد ، اولشم میپرسیدیم چندساله پسرتون .... اگر کم بود سنش کلا   رد میداد .

الانم همسرش ۱۱سال ازش بزرگتره.

خواهرمن میگفت مرد خیلی دیرتر از زن متوجه خیلی چیزا میشه  و  باید باتجربه و پخته باشه

پس بهش بگو،جوری بگو که ناراحت نشه

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐
خب راست میگه شوهرت. و اینکه به نظر من این آقا یه چیزای مخفی توی زندگیش داره که شوهرت تضمینش نمیکنه

میترسم دیگه  خواستگار نیاد براش 

اخه اصلا اهل رفت و امد و جایی رفتن نیست فقط میره سر کار میاد خونه  نه مهمونی میاد نه بیرون اینجوری کسی نمیبیندش که 

پسری ک 40 سالش میخاد برای دختر 27 ساله بره خاستگاری ؟ بنظرم به خواهرت بگو 

اره 

اومده بود  خونه ما یه چیزی بگیره من دستم بند بود   دادم خواهرم برد داد بهش خوشش اومده از خواهرم 

میترسم دیگه  خواستگار نیاد براش  اخه اصلا اهل رفت و امد و جایی رفتن نیست فقط میره سر کار ...

شما فقط بهش بگو این مورد هم هست..

ولی دیگه کاریتون نباشه چون پسفردا کوچکترین اتفاق بیفته خودتون ناراحت میشین....

فقط بسپارین به خودش که تصمیم بگیره ....

شما فقط بهش بگو این مورد هم هست.. ولی دیگه کاریتون نباشه چون پسفردا کوچکترین اتفاق بیفته خودتون ...

چجوری بگم ناراحت نشه 

چون چند وقت پیش گفتم خانم فلانی گفته دختر خوب سراغ ندارین برای پسرم شرایط پسره ام اینه ....

گفت حالا چون خودت ازدواج کردی هی بزن تو روم که  من  ازدواج نکردم 

دیگه میگردی برام شوهر پیدا میکنی 

پسری ک 40 سالش میخاد برای دختر 27 ساله بره خاستگاری ؟ بنظرم به خواهرت بگو 

یعنی اشتباهه که ۴۰ سالشه یه دختر ۲۷ ساله انتخاب کرده؟

به خواهرم میخوره ۲۲ ۲۳ سالش باشه البته 

[QUOTE=81753343]یعنی اشتباهه که ۴۰ سالشه یه دختر ۲۷ ساله انتخاب کرده؟ به خواهرم میخوره ۲۲ ۲۳ سالش باشه البته [/QUOTE

من نمیدونم درسته یا نه بستگی ب طرز فکر دوتاشون داره ب خاطر همین ب خواهرت بگو تحقیق کنید یه مدت باهم باشن بعد تصمیم بگیرن 

چجوری بگم ناراحت نشه  چون چند وقت پیش گفتم خانم فلانی گفته دختر خوب سراغ ندارین برای پسرم شرای ...

آخه  خواهر با خواهر که انقدر تعارف نمیکنه....

ناراحتی نداره که .... خواستگار همه مدله میاد بالاخره پولدار یا بی پول ، سن پایین یا سن باالاااااااااا.......

نباید ناراحت بشه .بجاش طرف مقابل شرایطش خوب هسش خب .........

بعدشم مگه شما  پیدا کردی شوهر اون آقا خودش پسندیده پیشنهاد داده دیگه ....