2777
2789
عنوان

خواهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 808 بازدید | 67 پست

دیشب شندسم ی دختر۱۷ساله با ی اقایه سیو خورده ای ساله ازدواج کرده 

خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄                                                                                                   قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت                      ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤                                                                                                       غصه نخور دیووووونه 😄       کی دیده شب بمونه؟😍                                                                                   بالاخره همه چی درست میشه 😔  درستم نشد تموم که میشه                                                                                         💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظر من صرفا بخاطر سنش رد کردن کار درستی نیست. چون سیزده سالم خیلی فجیع نیست.من حداقل چهار پنج نفر درجه یکام همینقد اختلاف سن دارن .خیلی هم خوشبخت و موفق...از نظر من ک اختلاف سنیشون انقدرا زیادم نیست...حتمآ با خواهرتان در میان بگذارید تا خودش تصمیم بگیره. خصوصا ک میگید چن ساله کیس مناسبی نداشته

عزیزم این اختلاف سنی برای زیر 30 سال خیلی مشکل سازه. برای خانم زیر 30 سال هرچقدر اختلاف سنی کمتر باشه بهتره. هرچقدر بره بالای 30 مشکل سازی اختلاف سنی کم تر میشه. الان خواهر شما به ثبات شخصیت نرسیده ولی اون آقا به دوران پختگی رسیده. این خیلی سخته! به نظر من هرچقدرم نکات مثبت داشته باشه این اقا اصلا به درد خواهرتون نمیخوره. 

خوبین با هم؟

اره خدا رو شکر😍

اولش خیلی اذیت شدم ۱۷ سالم بود میخواست مثل یه خانم ۳۰ ساله رفتار کنم دید نمیشه، الان اون خودشو عوض کنه مثل خودم رفتار میکنه

الان راحتم تو زندگیم شکر خدا

بعد از یک‌ آی یو آی منفی، و دو تا آی وی اف منفی، یک ماه بعد از انتقال به لطف خدا با اصلاح تغذیه طبیعی باردار شدم. خدایا شکرت😍
اره خدا رو شکر😍 اولش خیلی اذیت شدم ۱۷ سالم بود میخواست مثل یه خانم ۳۰ ساله رفتار کنم دید نمیشه، ال ...

عوض کنه= عوض کرده

بعد از یک‌ آی یو آی منفی، و دو تا آی وی اف منفی، یک ماه بعد از انتقال به لطف خدا با اصلاح تغذیه طبیعی باردار شدم. خدایا شکرت😍
اره خدا رو شکر😍 اولش خیلی اذیت شدم ۱۷ سالم بود میخواست مثل یه خانم ۳۰ ساله رفتار کنم دید نمیشه، ال ...

عذر میخوام از لحاظ روابط ....مشکلی ندارین؟

عذر میخوام از لحاظ روابط ....مشکلی ندارین؟

نه هیچ مشکلی نداریم