2777
2789
عنوان

سرگذشت من

| مشاهده متن کامل بحث + 1675 بازدید | 68 پست
نه اصلا  هنوزم سعی میکنم مثل قبل باشم  بیدار میمونم که بیاد با اینکه دیر میادو خیلی خسته م ...

ماشالا خودت خانم عاقل  و فهمیده ای هستی و میتونی راحل حل خوبی پیدا کنی.....

به نظر من به تولد دخترتون مربوط نمیشه

شاید مشغله کاریش زیاد شده....

و یا علت دیگه ای داره.....

گر خداوند من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماشالا خودت خانم عاقل  و فهمیده ای هستی و میتونی راحل حل خوبی پیدا کنی..... به نظر من به تولد ...

اتفاق جدید و خاصی  تو زندگیمون رخ نداد  نه شغلی نه مالی  همونی  هست که بود از اول 

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
هر شب اینارو میگم بهش و میخام مثل قبل بشه  قول میده  میگه باشه اما  نمیشه  

شاید شخصیت اصلیش اینه

بذار راحت باشه

شاید قبلا خیلی سعی میکرده که ادای عاشقا رو دربیاره

الان باهات راحت شده و داره راحت زندگی میکنه

گر خداوند من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.....

حس ششم من قویه حسم میگه مشکلی داره احتمالا تو کار یا مسائل مالی که از شما پنهون میکنه.

نمیخواد متوجه بشید ولی فشاری که روشه رو تو خونه خالی میکنه ناخواسته

یااینکه پدرشدن تحول بزرگی بوده براش و بحران روحی اون رو طی میکنه. یه چیزایی درموردش شنیدم قبلن

شاید شخصیت اصلیش اینه بذار راحت باشه شاید قبلا خیلی سعی میکرده که ادای عاشقا رو دربیاره الان باها ...

یعنی  6 سال  ادا در میورده اونقدر قشنگ و تمییز  اکنقدر عاشق بود که  همه  میدونستن 

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
حس ششم من قویه حسم میگه مشکلی داره احتمالا تو کار یا مسائل مالی که از شما پنهون میکنه. نمیخواد م ...

مشکلات  مالی که داره   اما همرو میدونم  و به تازگی خودم همرو حل کردم  تازه از اول مشکل  داشت  اما اینجور نبود دردش پول نیست  میدونم

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
با یک خط جدیدباهاش چت کن تا عقده چت کردن ازسرش بیفته و دوباره درگیر خودت بشه فقط نباید بفهمه اون توی ...

به چه قیمتی؟؟؟اگه  اینکارو بکنم  بازم خیانت  کرده  اونکه نمیدونه منم که دارم باهاش چت میکنم  

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
😰😰😰😰😰😰😰 استازتر نکنی این کارو خوره خیانت میندازی به جونش

اون عادت کرده فقط باید بسمت خودش بکشونش 

بنظر من این تنها راهشه

خوبه بره با دختر غریبه ای که نمیشناسش چت کنه و وابستش بشه؟؟؟؟؟