2777
2789
عنوان

سرگذشت من

1675 بازدید | 68 پست

سلام  من 7 ساله ازدواج کردم و یه دختر 1ساله دارم  تمام ابن هفت سال شوهرمو دوست داشتم اونم  کاملا با رفتاش و حرفاش نشون میداد که دوسم داره  بدون من جایی نمیرفت روزای تعطیل کلا خونه بود بدون من نمیخابید  خیلی دعوا میکردیم اما نازپو میکشید  الان 1ساله  که عوض شده درست از بعد تولد دخترم  توجهی نمیکنه  بهم  دیر میاد خونه  روزای تعطیل به بهانه خرید میره بیرون و خیلی دیر میاد همش از خونه فراریه  حرف نمیزنه شبا دیر میاد بخوابه بهشم اعتراض میکم میگه من دوست دارم اما فکرم درگیره  میگم چرا مثل قبلت نیستی جوابی نمیده که قانعم  کنه اصلا  براش مهم نیست قهر  کنم یا خونه نباشم  قبلا  همش نیزفتیم بیرون به زور منو میبرد الان  همش  بهانه میاره که بیرون نریم  البته بگم  دخترمونو خیلی دوست داره  اصلا عاشق بچه بود پس نمیتونه به خاطر اون باشه.گفتم شاید من بهد تولد دخترم  دیگه جذابیت  قبل و ندارم سعی کردم بهتر بشم  بازم تغییری  نکرد نمیدونم چش شده چرا انقدر تغییر کرده اون ادم عاشق  تبدیل شده به یه مرد بی تفاوت  و فراری از خونه 

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔

شوهر منم بعد از تولد بچم از این رو به اون رو شد...تو بدترین شرایط که هورمونهام ریخته بود بهم و بهش احتیاج داشتم اشکامو ریخت....نمیبخشمش

💝خدایا پسرم تمام زندگیه منه،برام حفظش کن💝

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تمام مشکلات با صحبت کردن برطرف میشه

باهاش صحبت کن و بگو که زندگیت برات مهمه و له خاطر بهتر شدن رابطتون میخوای باهاش صحبت کنی.....

گر خداوند من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.....
شاید خودت خیلی درگیر دخترتی و مثل قبلا به شوهرت توجه نمیکنی اونم بی تفاوت برخورد میکنه

نه اصلا  هنوزم سعی میکنم مثل قبل باشم  بیدار میمونم که بیاد با اینکه دیر میادو خیلی خسته میشمو صبح باید برم سر کار اما صبر میکنم بیاد باهم شام بخوریم  فیلم ببینیم  اصلا براش وقت میزارم 

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
تمام مشکلات با صحبت کردن برطرف میشه باهاش صحبت کن و بگو که زندگیت برات مهمه و له خاطر بهتر شدن رابط ...

هر شب اینارو میگم بهش و میخام مثل قبل بشه  قول میده  میگه باشه اما  نمیشه  

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔