2777
2789
عنوان

تنبیه بچم

428 بازدید | 25 پست

حالم خییییلییییی بده. دیروز با شوهرم بحثم شد. از اون به بعد باهاش قهرم. امروز هم همینطور. میخواستم یکم حالش رو بگیرم. از سرکار که اومد بچم تحویلش دادم و گفتم نگهش دار. همش که من نباید تر و خشکش کنم. مثلا باباشی. خودت کارهاشو انجام بده. اونم چیزی نگفت. ولی بچم میفهمید من سمتش نمیام همش گریه میکرد و بهانه شیر میگرفت. منم بهش نمیدادم. خیییییلییییی کرد بچم. اما من میخواستم از حرفم پایین نیام. دلم به حالش میسوزه که قربانی دعوای من و باباش شده. گفتم شوهرم بیاد التماسم کنه و بگه بیا بچه رو بگیر. تو بلدی و من بلد نیستم. اما اونم مغرور تر و لجباز تر از این حرفاست. خلاصه نه اون گفت و نه من رفتم سمتش. بچم خیلی گریه کرد. الان هم از شدت گریه انقدر بیحال شد که خوابش برد. حالم از خودم و شوهرم بهم میخوره.

متاسفم واقعا

میخوام یه قلک بسازم از دلم❤خاطره های خوبُ سوا کنم وجیرینگی توی دلش بریزم💝یه روزی که پر شد قلکم از همه خاطراتت،نگاهت،کلامت،مرامت ...اونوقت بدجورمیشم اسیر ورامت😎

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🙄 🙄 🙄 🙄

✳️ من نه به نژادم مینازم و نه به تاریخ چند هزار ساله ام❗️  ❤️من به معشوقی مینازم… که فراتر از تمامی نژادهاست!  ✅ به حسینی مینازم… که فراتر از تمامیِ مرزهاست!  🌍 فرقی نمیکند کجای این کرهٔ خاکی به دنیا آمده ام، مهم این است معشوقی دارم که از هند و چین و ایران تا انگلیس و آلمان و حتی امریکا هم دلداده دارد!  💬 عده ای میگویند: کوروش امامشان است! که کمرنگش کردند، که به مقبره اش رسیدگی نمیکنند، برای همین ناشناس مانده است!  ❎ من فریاد میزنم من عاشقِِ معشوقی هستم که 7 بار قبرش رابا خاک یکسان کردند!🕌  ⚫️ سالها زیارت قبرش را ممنوع کردند! حتا برای زیارتش باید دستت را قطع میکردی! سالها قبرش مخفی بود! ولی اربعینِ هرسال بیشتراز ٢٠ میلیون زائر دارد! 🏴  ❤️ من عاشقِ حُسینَم! پس مهم نیست برایش تخت جمشید بسازند یا حَرم 🕌 بر حق که باشی؛ اربعین 100 ها کیلومتر پا برهنه به عشقت می آیند…. 🔵 ولی افسوس که عده ای تا ابد نخواهند فهمید …  سید الشهدا علیه السلام قلب ها را تسخیر کرده! #بعد_از_نماز_برای_ظهورت_دعا_میکنیم

وااا حالا یه شیر دادن و چرا ازش دریغ کردی

خیلی کارت فاجعه بود خیلی

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

واقعا که مثلا مادرشی با شوهرت دعوات شده چرا بچه ی بیچاره رو قربانی میکنی اگه میخواستی این کارو کنی بچه به دنیا نمیاوردی مگه تقصیر اون بوده که به دنیا اومده شما خواستید بچه دار بشید پس باید ترو خشکش هم کنید 

میدونی این در اینده چه صدمه ای به بچه ی بیچاره وارد میکنه؟

لطفا هرموقع خواستید لایک کنید بجاش یه صلوات برام بفرستید ممنون💛

الان اگه دم دستم بودی خفت میکردم......

طفلک بچه چهـ مادری داره اشتی که کردی،رفتی بغل شوهرت ماچ و بوسه و عشق بازی این حالت بچتو به یاد بیار👎👎👎

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

خب چرا بچه رو وارد بچه بازیتون کردین 

شوهرتو محل نمیدادی بچه رو چرا شیر ندادی

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست

شما وقت ازدواجتون نشده هنوز 

یکی تو بیست و سه سالگی ازدواج می‌کنه و اولین بچه شو ده سال بعد به دنیا میاره، اون یکی بیست و نه سالگی ازدواج می‌کنه و اولین بچه شو سال بعدش به دنیا میاره. یکی بیست و پنج سالگی فارغ التحصیل می‌شه ولی پنج سال بعدش کار پیدا می‌کنه، اون یکی بیست و نه سالگی مدرکشو می‌گیره و بلافاصله کار مورد علاقه شو پیدا می‌کنه. یکی سی سالگی رئیس شرکت می‌شه و در چهل سالگی فوت می‌کنه، اون یکی چهل و پنج سالگی رئیس شرکت می‌شه و تا نود سالگی عمر می‌کنه.تو نه از بقیه جلوتری نه عقب تر. تو توی زمان خودت زندگی می‌کنی؛ پس آروم باش، از زندگی لذت ببر و خودت را با دیگری مقایسه نکن