مهربان و ملایم باش، اجازه نده دنیا تو را زمخت و خشن نماید… به درد و رنج اجازه نده تو را بیزار نماید… به تلخی ها اجازه نده، شیرینی زندگیت را، از تو بربایند
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
شیرازم. اره شکایت کردیم. ولی امیدی به پیدا شدنش ندارم. ماشین صفر بود. فقط 4 ، 5 ماه کار کرده بود😢
واییییی
ان شالله پیدا شه
خیلی زوره
مهربان و ملایم باش، اجازه نده دنیا تو را زمخت و خشن نماید… به درد و رنج اجازه نده تو را بیزار نماید… به تلخی ها اجازه نده، شیرینی زندگیت را، از تو بربایند
من هر بار خریدم خوب بوده و زود پخته.گوشت گرمم از فروشگاه گرفتم که بقول شما لاستیک بوده.نرمم بوده چند ...
اونی که گیر من اومد این مدلی بود
من خوشم نیومد
من خیلی خریدم تاحالا اینجوری نبود.بعدشم گوشت گرم خیلی گرونه وسع ماها نمیرسه خب.فقط گوشت نیست که این همه خرج و حقوقی که به دو تومنم نمیرسه.الان دمه عید یکم از دو تومن زده بالا...☺😕😑😣
من خیلی خریدم تاحالا اینجوری نبود.بعدشم گوشت گرم خیلی گرونه وسع ماها نمیرسه خب.فقط گوشت نیست که این ...
میدونم
خریدای خونه رو خودم انجام میدم خبر دارم بازار چخبره، تازه ما دو نفریم وای به حال و احوال بچه دارا
ما همیشه گوسفند می کشتیم
دیگه گرون شد تو گل گیر کردیم