سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
بچه ها اگر خودتون گوسفند بکشین چجوریه. ما هفته پیش نذری داشتیم، گوسفند کشتیم کیلویی 42 تومن پامون در ...
باز اقلا ی کله پاچه داره
ی جیگر سیاه و سفید داره
شکم هست
چهار تا پا
دنده
و ....
صرف داره ولی خوب پول نمی مونه وگرنه میدونی چی میخری و میخوری
مهربان و ملایم باش، اجازه نده دنیا تو را زمخت و خشن نماید… به درد و رنج اجازه نده تو را بیزار نماید… به تلخی ها اجازه نده، شیرینی زندگیت را، از تو بربایند
واقعا...ولی اونم پوله آماده می خواد یوهو شبه عیدی خوردیم به خنسی
اره بابا
خیلی هنر کنیم کم نیاریم
منو باش کلی مهمون میان همشونم گوشت قرمز خور😐😐😐😐😐😐😐
مهربان و ملایم باش، اجازه نده دنیا تو را زمخت و خشن نماید… به درد و رنج اجازه نده تو را بیزار نماید… به تلخی ها اجازه نده، شیرینی زندگیت را، از تو بربایند
ای خواهر. شب عید من ماشینمو دزدین. از بس غصه دارم به همه توی همه تاپیکا دارم میگم. دیگه وضعت که از م ...
شکایت کردین؟ کدوم شهری؟