2821
2789
منم بچه دارم.حقوقمم 2 تومنه.ولی خب این که میگن گوشت یخی اه و پیف گوشت گرمم که جلو خودمون نکشتن تا بد ...

عزیز گوشت یخی خریدم گفتن قورمه سبزیشم خوب میشه ۸ ساعت زمان برد گوشته بپزه

گذاشتم تو زودپز ۲ ساعت 

لاستیک میپختم زودتر نرم میشد

بازم مختارید

مهربان و ملایم باش، اجازه نده دنیا تو را زمخت و خشن نماید… به درد و رنج اجازه نده تو را بیزار نماید… به تلخی ها اجازه نده، شیرینی زندگیت را، از تو بربایند  

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

شیرازم. اره شکایت کردیم. ولی امیدی به پیدا شدنش ندارم. ماشین صفر بود. فقط 4 ، 5 ماه کار کرده بود😢

واییییی

ان شالله پیدا شه

خیلی زوره

مهربان و ملایم باش، اجازه نده دنیا تو را زمخت و خشن نماید… به درد و رنج اجازه نده تو را بیزار نماید… به تلخی ها اجازه نده، شیرینی زندگیت را، از تو بربایند  
عزیز گوشت یخی خریدم گفتن قورمه سبزیشم خوب میشه ۸ ساعت زمان برد گوشته بپزه گذاشتم تو زودپز ۲ ساعت&nb ...

من هر بار خریدم خوب بوده و زود پخته.گوشت گرمم از فروشگاه گرفتم که بقول شما لاستیک بوده.نرمم بوده چند بار.

انه...تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت...😍
من هر بار خریدم خوب بوده و زود پخته.گوشت گرمم از فروشگاه گرفتم که بقول شما لاستیک بوده.نرمم بوده چند ...

اونی که گیر من اومد این مدلی بود

من خوشم نیومد

اونی که گیر من اومد این مدلی بود من خوشم نیومد

من خیلی خریدم تاحالا اینجوری نبود.بعدشم گوشت گرم خیلی گرونه وسع ماها نمیرسه خب.فقط گوشت نیست که این همه خرج و حقوقی که به دو تومنم نمیرسه.الان دمه عید یکم از دو تومن زده بالا...☺😕😑😣

انه...تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت...😍
من خیلی خریدم تاحالا اینجوری نبود.بعدشم گوشت گرم خیلی گرونه وسع ماها نمیرسه خب.فقط گوشت نیست که این ...

میدونم

خریدای خونه رو خودم انجام میدم خبر دارم بازار چخبره، تازه ما دو نفریم وای به حال و احوال بچه دارا

ما همیشه گوسفند می کشتیم

دیگه گرون شد تو گل گیر کردیم

من خیلی خریدم تاحالا اینجوری نبود.بعدشم گوشت گرم خیلی گرونه وسع ماها نمیرسه خب.فقط گوشت نیست که این ...

من دیدم انقدر تعریف می کنن مردم راضی ان شااخ دراوردم ولی از تو صف وای سادن بدم میادد....واااای اگه آشنا آدمو تو خیابون ببینه😟😟😟

2824
2823
2791
2779
2792