عزیزم. توی پارکینگ خونمون بود. خونمون هم شخصیه و اپارتمان نیست که توش برو بیا باشه. دزدگیر داره خونمون، تمام دیوارا حفاظ داره. ماشین هم سیستم ضد سرقت داشت خودش، یعنی دیگه نیازی به دزدگیر نداشت. ولی خیلی راحت بردن. شوهرم میگه کسی که تونسته انقدر راحت سیستم ضد سرقت ماشین رو دور بزنه، خیلی راحت تونسته بیاد توی خونه شخصی، و خیلی راحتتر تونسته ماشین اتومات رو جابه جا کنه، پس خیلی خیلی راحتتر هم میتونسته بیاد تو خونه و یه بلایی سرمون بیاره. برا همین میگه همش خدارو شکر کن که حداقل کاری به خودمون و خونه نداشتن و توی همون حیاط موندن، وگرنه معلوم نبود تا الان زنده بودیم یا نه
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
اره ی کباب دنده خوشمزه هم درست می کردیم ای خدااااااااا
مهربان و ملایم باش، اجازه نده دنیا تو را زمخت و خشن نماید… به درد و رنج اجازه نده تو را بیزار نماید… به تلخی ها اجازه نده، شیرینی زندگیت را، از تو بربایند
مهربان و ملایم باش، اجازه نده دنیا تو را زمخت و خشن نماید… به درد و رنج اجازه نده تو را بیزار نماید… به تلخی ها اجازه نده، شیرینی زندگیت را، از تو بربایند
جل الخالق همیشه فکر می کردم اگه یه ماشین خارجی داشتم چ قدر خیالم راحت بود😲😲😲 الهی به حق خ ...
نه عزیزم. دیگه هیچ امنیتی وجود نداره. باید دو دستی مالت رو بچسبی یا به قول یه دوست اگر تونستی شب بیاری بزاریش زیر بالشتت تا یکم خیالت راحتتر بشه. دعا کن پیدا بشه. دارم داغون میشم. از یه طرف غصه ماشین رو دارم و از طرف دیگه میترسم این ناراحتیا برا نینیم بد باشه
نه عزیزم. دیگه هیچ امنیتی وجود نداره. باید دو دستی مالت رو بچسبی یا به قول یه دوست اگر تونستی شب بیا ...
عزیزدلم قربون نینیت بشم غصه نخور پیدا میشه خدا رو داری ...من باردار بودم خونریزی داشتم مامانم می گفت تا خدا نخواد برگ از درخت نمی افته ....اون نینیتو خدا داده خودشم نگه دارشه.....اون ماشینم ببین چ حکمتی توش بوده پیدا میشه به حق خوده خدا ..غصه نخور😍😍😍
توروخداااااا ازاین گوشتا نخورین عزیزانی دلم خب گوشت نخورین ک بهتره این گوشتای یخ زده ک نه معلومه چیه نه اینکه دیگه خاصیتی داره واقعا ولی مردم ما حقشونه ک این وضعشونه با اون الله اکبرایی ک ۲۲بهمن گفتن حالم بهم خورد