2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بچه ها اگر خودتون گوسفند بکشین چجوریه. ما هفته پیش نذری داشتیم، گوسفند کشتیم کیلویی 42 تومن پامون در ...

اینطوری بهتره .

۲ .۳ . تا خونواده باهم پول بزارن اتفاقا خیلی هم‌با برکته 

ما خودمون انجام‌میدیم 

گوشت های نازک و پرهاشم چرخ میکنیم کلی چرخ کرده میشه و با خیال راحت استفاده میکنیم .

این چرخ کردهای تو بازار توش همه چی پیدا میشه الا گوشت

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥
بچه ها اگر خودتون گوسفند بکشین چجوریه. ما هفته پیش نذری داشتیم، گوسفند کشتیم کیلویی 42 تومن پامون در ...

باز اقلا ی کله پاچه داره

ی جیگر سیاه و سفید داره

شکم هست

چهار تا پا

دنده

و ....

صرف داره ولی خوب پول نمی مونه وگرنه میدونی چی میخری و میخوری

مهربان و ملایم باش، اجازه نده دنیا تو را زمخت و خشن نماید… به درد و رنج اجازه نده تو را بیزار نماید… به تلخی ها اجازه نده، شیرینی زندگیت را، از تو بربایند  
واقعا...ولی اونم پوله آماده  می خواد یوهو شبه عیدی  خوردیم به خنسی

اره بابا

خیلی هنر کنیم کم نیاریم

منو باش کلی مهمون میان همشونم گوشت قرمز خور😐😐😐😐😐😐😐

مهربان و ملایم باش، اجازه نده دنیا تو را زمخت و خشن نماید… به درد و رنج اجازه نده تو را بیزار نماید… به تلخی ها اجازه نده، شیرینی زندگیت را، از تو بربایند  
ادم بچه دار 😭😭

منم بچه دارم.حقوقمم 2 تومنه.ولی خب این که میگن گوشت یخی اه و پیف گوشت گرمم که جلو خودمون نکشتن تا بدونیم بعدش پولش خیلی زیاده خب.....

انه...تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت...😍
واقعا...ولی اونم پوله آماده  می خواد یوهو شبه عیدی  خوردیم به خنسی

ای خواهر. شب عید من ماشینمو دزدین. از بس غصه دارم به همه توی همه تاپیکا دارم میگم. دیگه وضعت که از من خرابتر نیست. دعا کن ماشینم پیدا بشه

اخ اگه پول میموند برام ی گوسفند میخریدم خلاص ی سالمون میرفت

منم بچه دارم.حقوقمم 2 تومنه.ولی خب این که میگن گوشت یخی اه و پیف گوشت گرمم که جلو خودمون نکشتن تا بد ...

بچه های من همون  گوشت قصابیرو هم نمی خورن فقط ابه خورش رو میریزن رو برنجشون

ای خواهر. شب عید من ماشینمو دزدین. از بس غصه دارم به همه توی همه تاپیکا دارم میگم. دیگه وضعت که از م ...

شکایت کردین؟ کدوم شهری؟

بچه های من همون  گوشت قصابیرو هم نمی خورن فقط ابه خورش رو میریزن رو برنجشون

کلی دارم میگم...بچه منم نمیخوره.ولی خب این که اینجوری میگن...

انه...تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت...😍
2824
2823
2791
2779
2792