2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با اجازه استارتر

دوستانی که در شرق هستن به اطلاعتشون برسونم در شرق تهران، منطقه ۱۴،  آموزشگاه زبان و ترمیک و پیش دبستان عالی دایر هست. 

با مدیریت خیلی عالی و قیمت مناسب تر از جاهای دیگه. اگه کسی دنبال قیمت خوب و کیفیت خوب هست گفتم اعلام کنم. چون  منصف هستن. دختر خودم اونجا زبان یاد میگیره کاملا راضی ام.

تابستون هم پیش دبستانیش شروع میشه.

خواستم بگم تا اگه کسی دنبال آموزشگاه زبان و پیش دبستان خوب هست معرفی کنم

آدرس آموزشگاه تکتا : خیابان نبرد شمالی ، کوچه احتشامی فر ( کوچه جنب بانک تجارت ) ، پلاک ۶ ، واحد ۱

بزرگترین گناه دل شکستنه،، حواست به زبونت باشه

حسابداری بی تجربه باشی که یه تمنم نمیدن 

من می خواستم برم دوره هاشو ببینم اما پشیمون شدم 

بعد از ده سال تازه میشه سه تمن تازه کارشم استرس زیادی داره 

و اینکه اشباع شده واسه همین پول نمیدن چون متقاضی شغلش زیاده 

امضامو تا آخر بخون خیلی به دردت میخوره                              آزمایش خون خیلی ساده ای وجود داره به نام آزمایش ذخیره تخمدان یا amh . این ازمایش نشون میده چه قد تخمک داری اگه عدد ذخیرت خیلی بالا باشه تنبلی داری و زودتر درمان کن تا درد نازاییو نکشی چون همه تنبلی ها راحت درمان نیستن.اگه عدد کم باشه ،یعنی ذخیره تخمک نداری و داری به یائسگی نزدیک میشی و باید زودتر باردار بشی و اگر مجردی تخمک فریز کنی که بعدا مجبور نشی از زن دیگه تخمک بگیری و کارت به تخمک اهدایی بکشه .جدی بگیرید و انجام بدید چون وقتی علامت یائسگی خودشو بروز بده دیگه تخمک زیادی نمونده و اگرم مونده باشه ممکنه پوچ باشه و همون طور که گفتم همه تنبلی ها راحت درمان نمیشن و بعضی هاشون فقط مجبورن آی وی اف کنن .پس این ازمایشو انجام بدید هزینش حدود دویست هزار تمنه اما هزینه ای وی اف و یا تخمک اهدایی صد برابر این ازمایش هست تو همین سایت کسایی وجود دارن که زیر بیست سال سن دارن و یائسه شدن و یا تنبلی تخمدان دارن و سال ها نازا بودن .
بچه ها کسی اینجا تو اموزشگاه زبان درس میده؟ وزارت کار ساعتی چقد در نظر گرفته برا مدرسا؟

اموزشگاه من هستم جلسه ای پونزده 

یه مدتم سوپروایزر بودم حتی به المانی و فرانسه ام پونزده میدن  حقوقاشون زیر دست من بود !!!!

تازه اونم نه به تازه کار به کسی که سابقه داشته باشه و لهجه خوب و دانش بالایی داشته باشه 

به تازه کار جلسه ای ده تمن میدن 

امضامو تا آخر بخون خیلی به دردت میخوره                              آزمایش خون خیلی ساده ای وجود داره به نام آزمایش ذخیره تخمدان یا amh . این ازمایش نشون میده چه قد تخمک داری اگه عدد ذخیرت خیلی بالا باشه تنبلی داری و زودتر درمان کن تا درد نازاییو نکشی چون همه تنبلی ها راحت درمان نیستن.اگه عدد کم باشه ،یعنی ذخیره تخمک نداری و داری به یائسگی نزدیک میشی و باید زودتر باردار بشی و اگر مجردی تخمک فریز کنی که بعدا مجبور نشی از زن دیگه تخمک بگیری و کارت به تخمک اهدایی بکشه .جدی بگیرید و انجام بدید چون وقتی علامت یائسگی خودشو بروز بده دیگه تخمک زیادی نمونده و اگرم مونده باشه ممکنه پوچ باشه و همون طور که گفتم همه تنبلی ها راحت درمان نمیشن و بعضی هاشون فقط مجبورن آی وی اف کنن .پس این ازمایشو انجام بدید هزینش حدود دویست هزار تمنه اما هزینه ای وی اف و یا تخمک اهدایی صد برابر این ازمایش هست تو همین سایت کسایی وجود دارن که زیر بیست سال سن دارن و یائسه شدن و یا تنبلی تخمدان دارن و سال ها نازا بودن .