2777
2789
عنوان

وسایل برقی

315 بازدید | 56 پست

سلام دوستان به امیدخدا قصدداریم چن تا وسایل برقی کوچیک بخریم برا جهیزیم😊ان شاءلله قسمت همه مجردا

بچه ها مهمترین کدومان ک اول اونارو بخریم

به راهنماییتون نیازدارم

🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤                               ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤           اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرخگوشت آبمیوه گیر یا توستر یا سولاردوم توستر ارزون تره ولی سولاردوم و مایکروویویه چیز دیگه ست

سولاردوم چیه؟میشه بگین

🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤                               ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤           اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤
گوشكوب برقي مخلوط كن آبميوه گيرى سرخ كن پلوپز چاى ساز همزن كاسه دار و...

من گوشکوب برقی گرفتم کلی خونوادم بهم خندیدن😂😂😂 همش میگفت یعنی یه گوشت کوبیده که بخواید بکوبید با گوشتکوب نمیشه که برقیشو گرفتی؟اما حالا اینقد کاربرد داره برام که نگو

خدایا هع😏
گوشكوب برقي مخلوط كن آبميوه گيرى سرخ كن پلوپز چاى ساز همزن كاسه دار و...

سرخ کن کاراییش چجوریه

چرخگوشت آبمیوه گیر یا توستر یا سولاردوم توستر ارزون تره ولی سولاردوم و مایکروویویه چیز دیگه ست

توستر چی؟ من واقعا نمیدونم برا چ چیزا استفاده میشن

من گوشکوب برقی گرفتم کلی خونوادم بهم خندیدن😂😂😂 همش میگفت یعنی یه گوشت کوبیده که بخواید بکوبید با ...

فقط برا کوبیده استفادش میکنی؟

من سولاردوم دارم عااااليه

خب بگین برا چیه😀

توستر چی؟ من واقعا نمیدونم برا چ چیزا استفاده میشن

عزیزم توستر و سولاردوم یه جور فرهای رومیزی هستن سولاردوم خیلی گرونه بالای ۵ تومن شاید باشه مخصوصا اگه برندش معروف باشه اما توستر یه فر روز میزی هست شاید قیمتش در حد ۷۰۰ یا ۸۰۰ باشه البته جدیدا خبراز بازار ندارم تفاوتشونم در اینه که سولاردوم و مایکرو ویو نحوه سیستم گرایشیشون با اشعه هستش ولی توستر الِمنت دارن گرچه سولاردوم ک مایکرو ویو کاربردی تر هستن اما خطراتشونم زیاده بخاطر همون اشعه هایی که دارن 

خدایا هع😏

بچه ها اگ زحمت نیس 

کارایی هرکدومو بگین لطفااا