2777
2789
عنوان

وسایل برقی

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 56 پست
عزیزم توستر و سولاردوم یه جور فرهای رومیزی هستن سولاردوم خیلی گرونه بالای ۵ تومن شاید باشه مخصوصا اگ ...

چ گرووون

🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤                               ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤           اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤
فقط برا کوبیده استفادش میکنی؟

نه عزیزم گوشت کوبیده ما به نخود و گوشت توی آبگوشت و دیزی که جداگونه کوبیده میشه میگیم گوشت کوبیده البته کلا همه جا بهش میگن گوشت کوبیده برای کباب کوبیده نمیشه ازش استفاده کرد قدرتش اونقدرا زیاد نیست مثلا برای له کردن سیب زمینی پخته شده یا له کردن گوجه یا له کردن هرچیزی که میخوام خورد و لهش کنم ازش استفاده میکنم

خدایا هع😏

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سولاردوم چیه؟میشه بگین

سولاردوم چیزی بین فر برقی و مایکروفر هست ولی کارایی آنچنانی نداره

آقامون آقا ابواَلْفَضل دستم رو میگیرهالـسَّـلامُ عَـلَیْکَ یـا اَبَـا الْـفَـضْـلِ الْـعَـبّـاسَ بْـنَ اَمـیـرِالْـمُـؤْمِـنـیـنمُطْمَینم...
نه عزیزم گوشت کوبیده ما به نخود و گوشت توی آبگوشت و دیزی که جداگونه کوبیده میشه میگیم گوشت کوبیده ال ...

اهان😂😂😂

چ خوبه

🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤                               ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤           اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤
اینی که از همه قدش یلندتره گوشتکوب برقیه جفتیش که سفیده اسنک میکر یا ساندویج سازه

قربون دست

ساندویج ساز لازم میشه؟

اینم داخل ساندویج ساز

چقد مهربونی😍مرسی دوسم ب زحمت افتادی

میشه طرز استفادشم بگی لطف میکنی

قربون دست ساندویج ساز لازم میشه؟

والا برای زمان هایی که نمیدونی چی بپزی آره نهایتش ۴ تا نون اسنک و دو ورق کالباس و پنیر پیتزا یه اسنک ساده درست میکنی و نوش جون میکنی به درد من که خورده

خدایا هع😏
 سولاردوم چیزی بین فر برقی و مایکروفر هست ولی کارایی آنچنانی نداره

پس بچه ها گفتن عالیه

اگه بچه پولداری میشه همه چی خرید چون همه نوع وسیله بکارت میاد اگر نباشی با این قیمتها چیزی چندانی نمیتونی بخری 

من سه تا تیکه تزینی ناقابل پرسیدم بهم گفت ۳میلیون اصلا چجوری شد ک قیمت اینجور ترکید 

آقامون آقا ابواَلْفَضل دستم رو میگیرهالـسَّـلامُ عَـلَیْکَ یـا اَبَـا الْـفَـضْـلِ الْـعَـبّـاسَ بْـنَ اَمـیـرِالْـمُـؤْمِـنـیـنمُطْمَینم...
والا برای زمان هایی که نمیدونی چی بپزی آره نهایتش ۴ تا نون اسنک و دو ورق کالباس و پنیر پیتزا یه اسنک ...

چ خوب

پس بچه ها گفتن عالیه

من سولاردوم حدودا ۱۰سال پیش خریدم قیافه دارها شیک ولی من فقط باهاش نون داغ میگنم

چقد مهربونی😍مرسی دوسم ب زحمت افتادی میشه طرز استفادشم بگی لطف میکنی

قربونت برم من عااااششششق خریدن جهیزیه و کمک کردن به خرید جهیزیه ام ان شاءالله به مبارکی و میمنت و به دل خوش آره عزیزم میگم الان برات نون اسنک که یک نون های مربعی شکلی هستن و بسته ای هستن میگیری لاشون یه ورق کالباس و یه کم پنیر پیتزا و اگه دوست داشتی قارچ سرخ شده و اینا میذاری میداریش توی این قسمت های مربعی شکل و درش رو میبندی از بالا و پایین داغش میکنه و باعث میشه نون برشته بشه کالباس داخلش حسابی داغ بشه و پنیر آب بشه بعد خودش یه دکمه هشدار داره که یهو قرمز میشه این یعنی درش رو باز کن و اسنگ هاتو درار با خیار شور و سس سرو کن 

خدایا هع😏