منم وسايل برقى كاربردى خودمو ميگم. بستگى به سبك زندگيتون داره كه چى به كارتون بياد. خرد كن مخ ...
فقط من بیکار ترین وسیلم کافی میکر هستش سالی یکبار ازش استفاده میکنم قهوه ساز خوبه اما برا من کاربردی نداشته زیاد ما زیاد اهل قهوه نیستیم بیشتر چایی دارچین و دمنوش میخوریم😁 چایی سازم داشتم برادر شوهر محترمم خواست دکمه شو درست کنه درشو به کلی دراورد و دیگه درست نشد😔 دوسش داشتم
من برا جهیزیه میخام چشم خورد قیمت گرفتم وقتی بر تو بازار ی چیزایی به چشمت میحوره پیش ...
والا من سه سال میش که عروسی کردم تمااااام این وسایلم رو با ۴ تومن گرفتم آبمیوه گیر مخلوط کن و آسیاب همه با هم مارک گاسونیک چرخگوشت همیلتون توستر سان هاوس قهوه ساز چایی ساز ساندویچ ساز گوشت کوب برقی جارو برقی همشون ۴ تومن نهاااااایت ۴ و نیم الان بخوای بخری اینارو دست کم باید ۱۵ تومن داشته باشی😔 خدایا خودت به داد دم بختی هامون برس خودت روزی رسونی
فقط من بیکار ترین وسیلم کافی میکر هستش سالی یکبار ازش استفاده میکنم قهوه ساز خوبه اما برا من کاربردی ...
دقيقا بستگى به سبك زندگيا داره. همين قهوه ساز من اصلا تو فاز خريدش نبودم. چون اصلا اهلش نيستم. ولى از پلوپزم خيلى استفاده ميكنم. چيزى كه شايد به نظر خيليا بيخود باشه.