2777
2789
عنوان

مادرشوهر

555 بازدید | 56 پست

سلام دوستان،من از اول ازدواج با خانواده همسرم مشکل دارم چون ب طرز عجیبی حسود و فتنه هستن،عید رفته بودیم شهرستانشون ک متاسفانه منو همسرم دعوای لفظی کردیم و در کمال تعجب دیدم مادر شوهرم اومد وسط بگو مگوی ما و به شوهرم گفت ک ما بت گفتیم اینو نگیر و فلانی رو بگیر و همین باعث شد شوهرم بیشتر عصبی بشه و منو کتک زد همون روز من با قهر برگشتم و نزدیک یکسال هیچ ارتباطی با خانواده همسرم نداشتم ولی الان شوهرم بم گفته ک مادرش قراره بیاد بهمون سر بزنه منم پر از کینه و نفرتم بمن بگید چطور باهاش رفتار کنم؟

تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای خدایا چطوری میتونی بزاری بیاد بگو سلام فتنه خانم سلام خیر ندیده 

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 

منم از مادر شوهرم متنفرم از بس فضوله... به نظرم سرد رفتار کن.... اما جلوی شوهرت یکمی بهتر باش باهاش. بایدم همونجا یه حرفی بهش میزدی

هیچوقت وسط خوشحالیات سر تو بالا بردی بگی خدایا شکرت😊اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم..خدایا صلاح کار منو بهتر میدونی پس راضیم به رضای تو خدایا

مادرشوهرت عین مال من بی سیاسته.والا مادره میترسم بگم محلش نده یوقت آه بکشه.ولی حقیقتا سخته،من باشم سرد برخورد میکنم

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...

بعنوان کسی که داره مهمون میاد خونت مودبانه برخورد کن چون مهمان حبیب خداست هرکی که باشه و در ضمن پیش اون با شوهرت خیلی خوب باش که بفهمه اشتباه کرده

خدایا تو درستش کن تو درست کنی قشنگه 🤲
سرد و بی تفاوت😒😒😒😒

نمیتونم سرد باشم پر از خشمم فقط جلو شوهرم سکوت کردم و چیزی نگفتم ولی دلم میخواد وقتی میاد حالشو بگیرم

تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی

رفتار مادرهمسرت بد بوده ولی واقعا توجیه جالبی واسه رفتار خیلی زشت همسرت نیست.وقتی از رفتار همسرت گذشتی و میخوای به زندگیت ادامه بدی پس قبول کن که رابطه با خونواده ی همسرت اجتناب ناپذیره.معمولی و محترمانه برخورد کن ولی صمیمی نشو.