2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 56 پست
من خودم کلا با شوهرم بی تعارفم. در چنین شرایطی علت امدن مادرش میپرسم و ابراز میکنم نمیخوام ببینمش. ا ...

اخه این مامانش شهرستانه،بعد بدتر از این اینه ک وقتی تنهایی میرفت تا یه مدت زیادی اموزشش میدادن ک ب زنت انقد بها نده وقتی برمیگشت علنا مثه یخ بود با من تا مدتی،میدونی مشکل از شوهرمه خیلی زیر سلطه اوناست

تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی
ولی من شوهرم همش طرف اوناست😭😢

خیلی بده ان شاالله  که بفهمه هیچکس مثل زنش دلسوزش نیست مادر اگه ارامش پسرش و. بخواد با دخالت های بیجا زندگی بچه ش و. بهم نمیریزه

شوهر من اخلاقش اینه مجرد هم بوده از کارای مادر و خواهرش خوشش نمیومده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی بده ان شاالله  که بفهمه هیچکس مثل زنش دلسوزش نیست مادر اگه ارامش پسرش و. بخواد با دخالت ها ...

اینم دقیقا خوشش از کارا اونا نمیاد ولی نمیدونم چرا میترسه بهشون چیزی بگه اطرفیانم میگن مادرش از قدیم تو کار جادو جمبل بوده چیز خورش کرده

واااای دقیقا مثل خانواده شوهر منن. منم دقیقا همین مشکلم. 

اکثر خانواده های شوهر اینطورن نمیدونم چرا،بعد مادره بهتره ی خواهر شوهر دارم از این فتنه تر و گوه تره با اون ک کلا از همون اول قطع ارتباط کردم تو سه ثانیه میتونه ببرت طلاقت بده انقدررر فتنه ست ،ولی من همش خودمو دلداری میدم میگم کائنات اینا رو بی جواب نمیزاره تاوان فتنه هاشون رو پس میدن

اکثر خانواده های شوهر اینطورن نمیدونم چرا،بعد مادره بهتره ی خواهر شوهر دارم از این فتنه تر و گوه تره ...

دقیقا خواهر شوهر منم وحشی. البته طبیعی مادر که اون باشه دخترش هم همین. یادشون میافتم مریض میشم. از نظر منم کارشون بی جواب نمیمونه. واگذار کردم به خدا. اما خودم خنگ جلوشون جلوه ندادم بعضی وقتها باید جلوشون در بیای 

دقیقا خواهر شوهر منم وحشی. البته طبیعی مادر که اون باشه دخترش هم همین. یادشون میافتم مریض میشم. از ن ...

آی نگو بخدا منم همین طورم الان یادشون افتادم سرم داره میترکه

اینم دقیقا خوشش از کارا اونا نمیاد ولی نمیدونم چرا میترسه بهشون چیزی بگه اطرفیانم میگن مادرش از قدیم ...

فرق شوهر من با شما اینه که  خانوادش ازش میترسن چون شوهرم یکدفعه تو. جمع خیلی شیک طرفو قهوه ای میکنه میذاره کنار

ا

اکثر خانواده های شوهر اینطورن نمیدونم چرا،بعد مادره بهتره ی خواهر شوهر دارم از این فتنه تر و گوه تره ...

مثل خواهرشوهر من  بدبختی من اینه که عجیب رو مادرش سلطه داره همش مامانش و  علیه من تحریک میکنه مامانش زنگ میزنه به من چرت و. پرت میگه بعد فکر میکنه خیلی زرنگه منم خرم نمیفهمم 

مثل خواهرشوهر من  بدبختی من اینه که عجیب رو مادرش سلطه داره همش مامانش و  علیه من تحریک می ...

اره اینم مارمولک هم همین طوره مامانشو علیه عروسا شیر میکنه بعد بدبختی اینجاس پنج تا داداشن و یک خواهر همه هواشو دارن هارترش کردن