2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 56 پست
عزیزم بیشتر از مادرشوهرت شوهرت مقصره و خودتونم بی تقصیر نبودین که جلوی بقیه دعوای لفظی کردین باعث شد ...

من احمق هم اوایل عروسیم که خیلی بی تجربه و خنگ بودم جلو. خانوادش با شوهرم دعوام شد خانوادگی  ریختن سرم خیلی عوضین فقط شانسی که من دارم شوهرم بهشون رو نمیده که دخالت کنن

مقصر اول همسرته!!!!!!!!!! بعد مادر شوهرت!! همسرت بايد حل كنه!!به همسرت بگو جلو مادرش خيلي بهت توجه داشته باشه و خيلييييي نازت رو بكشه. شما هم از شوهرت تعريف كن بگو فقط با من مشورت مي كنه، نمي ذاره كار كنم و ..... باور كن هم اون خاطره بد از ذهنت مي ره و هم مادر شوهر از حسادت منفحر مي شه.

نيازارم ز خود هرگز دلي را كه مي ترسم در آن جاي تو باشد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قهر خونه پدر ومادرتی یا توی این یکسال خونه شوهرت بودی؟

ن خونه خودمون برگشتیم ولی تا مدت زیادی اصلا با شوهرم حرفم نمیزدم چون غرورمو شکونده بود پیش مادر عجوزش

تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی
من احمق هم اوایل عروسیم که خیلی بی تجربه و خنگ بودم جلو. خانوادش با شوهرم دعوام شد خانوادگی  ری ...

ولی من شوهرم همش طرف اوناست😭😢

با مسواکش دسشویی رو بشور...     شوخی کردم...ولش کن بابا...کار شوهرت ک بدتر بوده رو گذشت ک ...

دقیقا  همشون  عقده شده براشون که چرا پسرشون دختری که اونا انتخاب  کردن و نگرفته منم انتخاب شوهرم بودم سنتی هم ازدواج کردم مادرشوهرم تا بحثی میشد میگفت عاشق شدید😳😳

دقیقا  همشون  عقده شده براشون که چرا پسرشون دختری که اونا انتخاب  کردن و نگرفته منم ا ...

بابا اینا حرفه.

من انتخاب خود خانوادش بودم و سنتی ازدواجیدیم.ولی باز نیش و کنایه سر جایه خودشه

بابا بخدا من کاربر قدیمی ام.سایت بروز شد کاربریم پرید.نسخه جدید ازت بدم میاد😒😒
مطمعنی برای نیت خیر میخواد بیاد؟ بعد یکسال یعنی میخواد خودش کوچیک کنه بیاد خونه عروسش!!؟ مطمعنی به د ...

نیت خیر ک نداره این بشر،منم از همین تعجب میکنم ک چرا میخواد بیاد ولی نمیتونم از شوهرم بپرسم چرا میخواد پاشه بیاد این فتنه خانم