2777
2789

زگیل از شخص به شخص منتقل میشه و گسترش پیدا میکنه و عوارض اولیه خطرناکی نداره

اگر شوهرتون الوده بوده باید حداقل پیشگیری میکرد شما مبتلا نشید

خطر خاصی نداره و به هیچ جا آسیب نمیرسونه ولی بهتره بری دکتر تا درمان صورت بگیره  و  عوارض جانبی ثانوی صورت نگیره

چون عوارض ثانویه هم داره

همیشه آخرینها به فنا میدهند 

عزیزم نگران نباش منم  دوسال پیش ب زگیل تناسلی مبتلا شدم رفتم دکتر زنان بعد معاینه کرد و دارو نوشت برام ی محلول داد که بزنم به موضع اولاش واقعا درد میکشیدم ولی بعد دو هفته زگیلا خشک شدند وافتاد راحت شدم ... بعرد پاپ اسمیر نوشت جوابش اومد خطرناک نبود نگران نباش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان درمان شدین?اسم محلول چی بود?

بله عزیزم کاملا درمان شدم الان دوسال میگذره خداروشکر دیگه هیچ زگیلی ندیدم 

اسمش یادم نیست نمیشه سر خود استفاده کنی برو دکتر خودش برات مینویسه با توجه ب نوعش 

بله عزیزم کاملا درمان شدم الان دوسال میگذره خداروشکر دیگه هیچ زگیلی ندیدم  اسمش یادم نیست نمیش ...

عزیزم دکتر فقط میگه کرایو چون هزینه برا خودشه.یبارم الدارا داد ۳۰۰تومن.لطفا اسمشو بگو

میشه از ته دلت یه صلوات بفرستی برام?.
بله عزیزم کاملا درمان شدم الان دوسال میگذره خداروشکر دیگه هیچ زگیلی ندیدم  اسمش یادم نیست نمیش ...

بعد اینکه زگیلا داخلی بودن یا بیرون دستگاه تناسلی?

الان درمان شدین?اسم محلول چی بود?

اونی که برای من نوشت ی محلول ساختنی بود تو یه شیشه شربت خودمم نمیتونستم انجام بدم این کارو🙈🙈 بهم گفت اطراف زگیل رو با وازلین چرب کن چون اگه چرب نکنی پوست اطرافشو میسوزونه بعد محلولو با گوش پاک کن بزن روی زگیلا انقدر میسوخت اون لحظه که ممچشامیزدم چشام  سیاهی میرفت ولی خوب تحمل کردم بعد دو هفته خشک شدن وافتادن 

عزیزم دکتر فقط میگه کرایو چون هزینه برا خودشه.یبارم الدارا داد ۳۰۰تومن.لطفا اسمشو بگو

عزیزم فکر کنم شیشه رو انداختم رفته دور اسمشم یادم نمیاد حالا بازم میگردم ببینم پیدا میکنم 

شایدم دکترت بهتر تشخیص داد چی بهتر برا این نوع زگیل عمل میکنه 

عزیزم فکر کنم شیشه رو انداختم رفته دور اسمشم یادم نمیاد حالا بازم میگردم ببینم پیدا میکنم  شای ...

مشکل اینه ک هیچی حالیشون نیس.ازمایش منفی شد ولی تو واژن حس میکنم این دونه ها رو قبلا نداشتم